ספיישל משלוחי מנות: מתכון מנצח לאוזני המן

לפתיחת ספיישל הפורים: קבלו מתכון מנצח למאכל החג האהוב, שהוא חובה בכל משלוח מנות: 'אוזני המן' במילויים מפתיעים

ספיישל משלוחי מנות: מתכון מנצח לאוזני המן
  (צילום:שטארסטוק)

שווה לכם לעקוב, כי לכבוד חג פורים המתקרב תוכלו ליהנות כאן משלל מתכונים ורעיונות מנצחים להכנת משלוח מנות מעשה ידיכם. ולפתיחת הספיישל המיוחד קבלו מתכון למאכל החג האהוב, שהוא חובה בכל משלוח: 'אוזני המן' עם רעיונות למילויים מפתיעים.

מנות: 25-30 אוזני המן |פרווה

מצרכים:

500 גרם קמח תופח
200 גרם חמאה או מרגרינה רכה
3/4 כוס סוכר
ביצה
למילוי:
ממרח שוקולד
ממרח חלבה
ריבת תמרים+ אגוזים קצוצים גס
לקישוט: אבקת סוכר

אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

2. חותכים לקוביות גדולות את החמאה או המרגרינה ומעבדים בקערת מיקסר יחד עם הסוכר.

3. מוסיפים לקערה את הביצה עד שהיא נטמעת בתערובת.

4.בהדרגה מוסיפים את הקמח ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.

5. מכסים את קערת הבצק בניילון נצמד ומניחים בצד למנוחה.

6. מכינים מראש את המליות לאוזני ההמן

7. הכנת אוזני המן: מרדדים את הבצק למלבן בעובי 1/2 ס"מ, בעזרת רינג או כוס, קורצים עיגולים בבצק. במרכז כל עיגול מניחים כפית מהמלית ומקפלים לאמצע משלושה צדדים, ליצירת משולש.

8. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומסדרים עליה את משולשי הבצק ואופים במשך 20 דקות, עד שהמאפים מקבלים גוון זהוב-שחום.

9. מצננים ומפזרים מעל אבקת סוכר.

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו