הנושא המדובר ביותר כרגע בעולם האופנה העולמי, נע בין השאלה מי ומה תלבש האישה הראשונה, מלניה טראמפ לטקס ההשבעה של בעלה, דונלד טראמפ לנשיא ה45 של ארצות הברית. להשבעה עתידים להגיע האנשים החשובים בעולם וכל כלי התקשורת המכובדים בעולם עתידים לסקר בהרחבה את האירוע.
הסיכויים הגבוהים מראים שאת הגברת טראמפ, ילבישו לא אחרים ממעצבי העל: קארל לגרפלד וראלף לורן המזוהה מאוד עם הילרי קלינטון, אותה הלביש בכל תקופת הבחירות שבה הפסידה לטראמפ ואף הרבה לפני.

כזכור מלניה נראתה כבר בבגדיו של ראלף לורן בחגיגות הבחירה בבעלה לנשיאות והצליחה לעורר המון רעש תקשורתי ושלל תגובות. האם גם עכשיו היא מתכוונת לשחזר בשנית את האפקט התקשורתי ולבחור שוב במעצב לורן? את זה נוכל לדעת בוודאות רק לאחר טקס ההשבעה כנראה.
בכל אופן אנחנו מקווים שמלניה תעשה את הבחירה הנכונה ותלך על המראה הקלאסי והנקי שתמיד מחמיא לה ולא תנסה להיות מתאמצת מידי על אף האירוע המיוחד.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
את מי זה מעניין?
23:59 21.01.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
kjvkg
01:28 20.01.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פיני
מהלזה אמור לעניין דתיים היא גויה ופרוצה
00:55 19.01.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוריה
18:48 18.01.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר