עכשיו זה רשמי: איוונקה טראמפ עוזבת את ניהול מותג האופנה המצליח שלה לטובת הפוליטיקה. אמש נפרד המותג מאיוונקה שעוברת להתגורר יחד עם בעלה ג'ארד קושנר קרוב לבית הלבן לסייע לאביה, הנשיא הנבחר דונלד טראמפ.

מותג האופנה המצליח IVANKA TRUMP פרסם אמש בחשבון האינסטגרם הרשמי שלו, על הפרידה המדוברת מבעלת המותג אייוונקה ואיחל לה הצלחה בדרכה החדשה בוושינגטון.בנוסף, הודיע דובר מטעם החברה, כי איוונקה תעזוב את תפקידה כסמנכ"ל פיתוח ורכישות בחברת טראמפ העולמית ותמכור את מניותיה בחברה.

מותג האופנה של איוונקה (צילום מתוך האינסטגרם של Ivanka Trump)

למרות עזיבתה המותג ימשיך לפעול לפחות בשנים הקרובות וככל הנראה ימשיך להלביש את איוונקה גם כאשר היא תהיה לצד בעלה שישמש יועץ בכיר למדיניות חוץ בבית הלבן. המעבר קרה לא לפני שמשפחת קושניר היהודייה מצאו להם בית בשווי 5.5 מיליון דולר בשכונה שקטה ליד הבית הלבן, ביתם החדש של ברק ומישל אובמה ובית כנסת חב"ד המקומי- בקיצור הסתדרו טוב הזוג.

המותג המצליח ימשיך לפעול(צילום מתוך האינסטגרם של Ivanka Trump)