המתכון המושלם לנר שני: לביבות סלומון ב5 דקות - סרוגים

המתכון המושלם לנר שני: לביבות סלומון ב5 דקות

קבלו את המתכון המושלם לנר שני של חנוכה גשום ועמוס בשביזות יום א' שכזה. 5 דקות עבודה ויש לכם לביבות סלומון טעימות וקלילות

author-image
המתכון המושלם לנר שני: לביבות סלומון ב5 דקות

מתכון ללביבות סלומון

קבלו את המתכון המושלם לנר שני של חנוכה גשום ועמוס בשביזות יום א' שכזה. 5 דקות עבודה ויש לכם לביבות סלומון טעימות וקלילות שיביאו שינוי מרענן בתוך כל הסופגניות ולביבות תפו"א.

מצרכים:

נתח שלם של סלומון או קופסה אחת של סלמון בשימורים
1 תפוח אדמה גדול, מקולף וחתוך לקוביות
1 ביצה L
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
מלח, פלפל ושום גבישי לפי הטעם
שמן לטיגון
אופן ההכנה:

1. מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח ומבשלים את תפוחי אדמה עד להתרככות. מסננים ומקררים.

2. מסננים את הסלמון מנוזלים ומניחים בקערה עם הביצה, התבלינים והבצל הירוק ומערבבים.

3. מועכים את תפוחי האדמה היטב, מוסיפים לבלילה של הסלומון ומערבבים היטב.

4.מחממים את השמן במחבת ויוצרים לביבות מהתערובת.

5.מטגנים עד הזהבה בשני צדדים ומוציאים לצלחת מרופדת במגבת ניר.

אם תרצו לחסוך מעצמכם עוד שמן- ניתן לאפות את הלביבות: מרפדים תבנית אפיה בניר פרגמנט, מתיזים מעט שמן, מניחים את הלביבות על התבנית ואופים בתנור על חום בינוני עד להזהבה

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו