'לב הטבע' הינו מפעל בוטיק לקרקרים השוכן בכפר הנשיא, ומייצר מיני קרקרים בריאים, מחומרי טבעיים ואיכותיים. הבעלים, אסי קעטבי וזוהר דבולט, חברו יחד לפני כשבע שנים כדי לייצר מוצר מזון שיהיה בריא וגם טעים. המפעל מייצר בעבודת יד באיכות גבוהה ביותר ומחומרי גלם טבעיים ולא מהונדסים שלוש סדרות של קרקרים אפויים בתנור וללא שמן: קרקרים אורגניים על בסיס שיבולת שועל מקמח קוסמין מלא, חיטה מלאה, ושיפון מלא; קרקרים טבעיים על בסיס שיבולת שועל מקוסמין מלא, משיפון מלא, מחיטה מלאה ומתירס, והסדרה החדשה שמושקת עכשיו.
בסדרת הקרקרים החדשה, הבסיס לקרקר הינו מקמח אורז מלא, זרעי חמנייה, זרעי פשתן, זרעי שומשום ומעט קצח, ומגיע בארבעה קמחים: קמח חומוס, קמח תירס, קמח תפו"א, וקמח אורז מלא. בקרקרים החדשים יש פחות מ-20ppm גלוטן, והם מתאימים במיוחד לשומרי הגלוטן.

הקרקרים החדשים, כמו קודמיהם מיוצרים בעבודת יד, אפויים בתנור ללא שמן, באיכות גבוהה ביותר, מחומרי גלם טבעיים ולא מהונדסים, וללא חומרים משמרים, ללא שמרים, וללא תוספת סוכר, והם בכשרות בד"ץ העדה החרדית.
הקרקרים נמכרים באריזה המכילה ארבע שקיות שומרות טריות, שמכילה 140 גרם. הקרקרים מומלצים לטבעוניים ובאישור עמותת וייגן פרינדלי (Vegan Friendly).
הם טעימים במיוחד ואהובים על הילדים. מתאימים לנשנוש בריא ובארוחה לצד מטבלים וגבינות.
המחיר: 17 ש"ח.
להשיג בבתי טבע נבחרים וברשתות ויקטורי, יוחננוף, רמי לוי, שופרסל גרין.
לפרטים: 04-6914758, 052-8029334.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים