בזמן שכל הקולגות בתעשיית המוזיקה הבינלאומית מתהדרות במלתחה עצומה של בגדים לסבב ההופעות שלהן, הזמרת הבריטית, אדל לובשת שמלה אחת מנצחת בכל סבב ההופעות. השמלה המנצחת של אדל היא לא אחרת משמלה מנצנצת כהה שעיצב במיוחד עבורה בית האופנה 'ברברי'.

מלבד כך, אדל שוברת כלל נוסף בעולם הזהר ובוחרת ללבוש שמלה בגזרת A ארוכה, עם מפתח סגור ושרוולים ארוכים. בזמן ששאר עולם התעשייה הבינלאומי, ובפרט תעשיית הפופ עובד עם שמלות שיותר חושפות מאשר מחסות.

לא עוד שמלת נצנצים שגרתית

ואם חשבתן לרגע שמדובר בעוד שמלת נצנצים פשוטה, אז טעיתן. לפי מה שמספר המנהל הקראטיבי של ברברי, כריסטופר ביילי, העומד מאחורי עיצוב השמלה המדוברת. ״זה פריט של פרח ששוחזר בעזרת פאייטים נוצצים שזורמים לכיוונים שונים. זו טכניקה נדירה שיוצרת אפקט גלקטי כשרואים אותה על הבמה או בצילום וידאו".

עיצוב השמלה, שהיא למעשה סוג של וריאציה לשמלת מיני שהוצגה כחלק מקולקציית סתיו/חורף 2016, החל לרקום עור וחוטים כאשר ברברי נתנו את חסותם על סיבוב ההופעות החדש של אדל. על פי גאל פול, הסטייליסט הצמוד של אדל בשבע השנים האחרונות והמטאוריות, הפגישה עם ביילי הולידה "הר של שרטוטים" עד שנוצרה השמלה המושלמת.

שמלה אחת שעושה 'ואו' (צילום שטארסטוק)
שמלה אחת שעושה 'ואו' (צילום שטארסטוק)

המנהל הקראטיבי של ברברי, כריסטופר ביילי מספר על הכבוד הגדול להיות בית האופנה היחיד במלתחת ההופעות של הכוכבת "היא אמנית שלא תיאמן, אני מעריץ אותה מאוד, וגם את הגישה שלה לחיים, אני אוהב את היכולת שלה ליהנות, את הסטייל שלה שמגיע מבפנים, ואת קולה העצום והעוצמתי״.

סוד אופנתי השווה הון

הסטייליסט של הכוכבת אדל, גאל פול, שעומד מאחורי כל לוק מנצח שלה. עלה על סוד אופנתי מנצח: "דיברנו הרבה על גלימות, חצאיות, כל אפשרות בעולם נחקרה. אבל אחרי הופעה אחת בניו יורק, בה אדל לבשה שמלת ג׳ני פקהאם שחורה, הבנו שצריך להתמקד בייצור שמלה אחת נהדרת שעושה וואו".

המסקנה ברורה: אין צורך לחפש עשרות שמלות, מספיק שמלה אחת מושלמת שעושה 'ואו' ואתן נשארות אופנתיות.