מתכון לשייק שוקולד לבן חם

סוף שבוע הגיע וגם לכם מגיע להתפנק מיום חמישי שמח ומתוק עם שייק שוקולד לבן, בננה וקוקוס חמים וטעים, המתכון פשוט להכנה וניתן לשילוב ושדרוג עם פירות והפתעות נוספות שעולות בראשכם.

מנות: 2 | חלבי

מצרכים לשייק:

4 קוביות שוקולד לבן
1/2 2 כוסות חלב קוקוס או חלב שקדים קר או חלב רגיל
6 כפות שיבולת שועל
1 בננה בשלה
20 אגוזי קשיו
2 כפות פתיתי קוקוס

אופן ההכנה:

1.קולים את פתיתי הקוקוס במשך כדקה בתנור חם, עד להשחמה קלה. שימו לב-הפתיתים נשרפים במהירות, אז השגיחו להוציא בול בזמן.
2.בתוך סיר קטן על אש קטנה ממסים את השוקולד הלבן יחד עם 2 כוסות חלב קוקוס. ניתן גם לבצע את התהליך במיקרוגל עד שהשוקולד נמס לגמרי.
3.מכניסים לבלנדר את שיבולת השועל, הבננה, כף פתיתי הקוקוס הקלויים ואת חצי כוס חלב הקוקוס שנותר. מעבדים במהירות גבוהה במשך דקה, עד ששיבולת השועל נטחנת לחלוטין. אם הנוזל סמיך מדי, ניתן להוסיף מעט מים.
4.מחלקים את התערובת לשני כוסות, יוצקים מעל את החלב והשוקולד החם ומפזרים מעל כל כוס את פתיתי הקוקוס הקלויים הנותרים, ומגישים מיד.