אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

מתכון קליל: פילה סלמון בעשבי תיבול על מצע חציל בלאדי

מתכון לסלמון: אין כמו ארוחת צהרים קלילה ומהירת הכנה, אך כזו שניכרת בה השקעה ויצירתיות. בכל הקשור למתכונים מהירים אך טעימים ומשביעים, הדגים הם הפתרון המושלם. השפית חני כהן ממסעדת ריקוטה בירושלים מציעה לכם מתכון יוצא מן הכלל של פילה סלמון בעשבי תיבול על מצע חציל בלאדי

מתכון קליל: פילה סלמון על מצע חציל בלאדי
  סלמון על מצע חציל (באדיבות מסעדת ריקוטה)

אין כמו ארוחת צהרים קלילה ומהירת הכנה, אך כזו שניכרת בה השקעה ויצירתיות. בכל הקשור למתכונים מהירים אך טעימים ומשביעים, הדגים הם הפתרון המושלם. השפית חני כהן ממסעדת ריקוטה בירושלים מציעה לכם מתכון יוצא מן הכלל של פילה סלמון בעשבי תיבול על מצע חציל בלאדי.

המצרכים הנדרשים:

  • 5 מנות פילה דג סלמון
  • צרור שמיר
  • צרור נענע
  • כפית שום
  • שמן זית

 אופן ההכנה:

מושחים את הדג במלח אטלנטי ופלפל גרוס. מערבבים את התערובת ומושחים על חתיכות הדג, אופים כעשרים דקות בתנור.

למצע חציל בלאדי:

לוקחים חציל בלאדי שורפים אותו על להבה גלויה, מקלפים מניחים על הצלחת ומזלפים מעליו שמן זית עם לימון. מעל זה מניחים את הדג – לשילוב מושלם של טעם ועדינות נימוחה.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו