קרב "ציוצים" נערך אמש (ראשון) בין איש התקשורת וההסברה, שמעון ריקלין לבין כתב חדשות 10, נדב איל, על רקע פיגוע הדקירה שבוצע אתמול בראש העין במהלכו נפצעה יהודיה אחת באורח קל לאחר שמחבלת ערביה ניסתה לרצוח אותה באמצעות סכין.
הכל החל כאשר ריקלין "צייץ" בחשבון הטוויטר שלו "המאבטח שנטרל את המחבלת בראש העין, לא יודע לתפעל את הנשק שלו?". ריקלין כתב את הדברים בעקבות הדיווח כי מאבטח שנכח במקום הצליח להשתלט על המחבלת ללא שימוש בנשקו.
בתגובה לדבריו האשים איל את ריקלין בחוסר אחריות: "תגיד ריקלין, אתה לא חושב שציוץ מהסוג הזה זה דבר חסר אחריות? אתה מודע לזה שהוראות פתיחה באש מרסנות במכוון אקטים כאלה?".
גם בעימות הזה המשיך ריקלין לדבוק בעמדתו וכתב: "אני חושב שצריך לשנות את ההוראות. הן אלו שחסרות אחריות. ההוראה צריכה להיות: להרוג את המחבל".

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים