כבר בקדנציה הקודמת, ובזו הנוכחית ביתר שאת, צפה ועולה לה השאלה מהם הקווים האדומים של מפלגת 'הבית היהודי', להמשך ישיבה בממשלת נתניהו והאם יש כאלה בכלל. שאלה זו עלתה לאחר פינוי בתי דריינהןף בבית אל, לאחר פינוי היהודים מהבתים שקנו בחברון ולאחרונה לאחר סערת הכותל וחוק המקוואות, אך עם זאת אף פעם לא ניתנה תשובה לשאלה זו.
מי שבשבוע שעבר הציבה קו אדום היא דווקא חברת הכנסת שולי מועלם שבתוך סערת המקוואות ועל רקע הביקורת כלפי תמכת 'הבית היהודי' בחוק הדגישה כי אם החוק לא יקודם בתנאים של 'הבית היהודי' הממשלה תתפרק.
"אל תתבלבלו. כמי שעומדת בחזית המאבק למען נשים – אני מתחייבת שחוק המקוואות לא יפגע בנשים טובלות או שלא אהיה חלק ממנו", צייצה מועלם בחשבון הטוויטר שלה ושיגרה מסר מאיים לעברו של נתניהו בכותבה כי "כל תוצאה אחרת תפרק את הקואליציה. גם טבילה במקווה לא תעזור".

אלא שהיום, בראיון לערוץ הכנסת, הבהירה מועלם, במתכוון או שלא, את סדר העדיפויות שלה, ואולי גם של מפלגתה, אודות הנושאים עליהם שווה לפרק את הממשלה.
בהתייחסה לסערה סביב מתווה הכותל אמרה מועלם: כי היא "לא חושבת שצריך ללכת למשבר קואליציוני סביב משבר רחבת הכותל". בנוסף אמרה מועלם כי היא "רוצה להאמין שגם חברי החרדים לקואליציה לא ילכו למשבר כזה".

הראיון המלא:
[[[https://www.youtube.com/watch?v=-kKxUhmGieg&feature=em-uploademail]]]
מה דעתך בנושא?
9 תגובות
0 דיונים
מי האינטיליגנטית הזאת?
07:20 23.03.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
אפשר להבין למה נתניהו לא אוהב לעבוד עם נציגי הציבור הדתי לאומי מקוה שנפתלי ישכיל לקדם בפעם הבאה נציגים רציניים יותר
04:18 23.03.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חבל שהפעילו את הנורבגי בשבילה.
21:06 22.03.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אתם כבר לא רלוונטיים בית היהודי ביבי ובוגי לא סופרים אותכם אתם עצצים לפזר את הממשלה השמאלנית המשותקת מסורסת מקשקשים לא עושים כלום כולל איילת בנט ארדן כץ אופיר חוטובלי...
אתם כבר לא רלוונטיים בית היהודי ביבי ובוגי לא סופרים אותכם אתם עצצים לפזר את הממשלה השמאלנית המשותקת מסורסת מקשקשים לא עושים כלום כולל איילת בנט ארדן כץ אופיר חוטובלי שטייניץ פחדנים היחידים שמנסים לעשות ולהזיז הם חזן רגב סמוטריץ שמסכנים הם לבד כול השאר 117 אוכלי חינם פחדנים מביבי
המשך 18:26 22.03.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
17:53 22.03.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מה יהיה?
17:52 22.03.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אפילו וורצמן עקף אותה בפריימריס. לולא השיריון של האישה
17:50 22.03.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שירה
כל פעם הפה שלה מוציא איזה שטות שמסבכת את כולם, מה חשבו כשהחזירו אותה?
17:33 22.03.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מני
17:27 22.03.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר