חבר הכנסת אורן חזן, שעוד נושא את עונש ההשעיה שלו מתפקיד סגן יו"ר הכנסת, ספג היום בצהריים (שלישי) עונש נוסף וזאת בעקבות היעדרותו מההצבעה אמש בה הפסידה הקואליציה שהאשימה את חזן בכך שלא מצא קיזוז.
על אף שחזן טוען כי הוא אינו היחיד מהקואליציה שנעדר מההצבעה והבהיר כי למרות הצהרותיו של ח"כ צחי הנגבי, איש לא התקשר אליו, החליטה הקואליציה בראשותו של הנגבי, להפסיק את השתתפותו של חזן מייצוג מפלגת השלטון בוועדת הכנסת ובוועדת החוץ והביטחון, ואת מקומו ימלא, חבר הכנסת אמיר אוחנה.
כאמור, בעקבות הפסדה של הקואליציה בהצבעה על הצעת חוק של חברת הכנסת ענת ברקו (הליכוד), הטיל יו"ר הקואליציה, חבר הכנסת צחי הנגבי את האחריות על חבר הכנסת אורן חזן, וטען שהוא נעדר מבלי לדאוג לקיזוז ובלי לענות לטלפונים.
"אורן חזן נעלם מהכנסת ללא קיזוז ולא ענה לטלפונים מ-18:00 בערב", אמר הנגבי לאתר 'וואלה' כשהוא מנסה לתרץ את ההפסד.חזן כאמור לא נשאר חייב והבהיר כי הנגבי לא דובר אמת: "קצת תמוה שמתוך 61 ח"כים של הקואליציה, כשמתוכם יותר מחצי לא נוכחים במליאה, מאשימים ונטפלים דווקא לשם אורן חזן, שהוא כנראה הפתרון האולטימטיבי לכל צרה ובעיה", אמר.חזן אף הגיב לדבריו של הנגבי לפיהם הוא לא ענה לטלפונים במהלך הערב ואמר כי "ח"כ הנגבי כנראה התבלבל וצלצל אולי לאורן זריף. אצלי בנייד אין ולו שיחה אחת ממנו".
ח"כ אורן חזן מסר בתגובה: "לאור העובדה שוועדת חוץ וביטחון לא מתפקדת, דיונים לא מתקיימים ובפועל אין לה שום השפעה, אני רק יכול להגיד תודה לח"כ צחי הנגבי שפינה את זמני לועדות חשובות שמתפקדות ועובדות, כמו ועדת הכספים, ששם אני יכול להמשיך ולהשפיע למען הציבור. עצוב שיו"ר הקואליציה צחי הנגבי מוציא את התסכול שלו על כך שלא מינו אותו לשר, ומסיט את האש לכיוון שלי".
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
megangoldberg
Trace a constellation on my skin. I bet I can guess what it means with just a whisper. f1nd me on megangoldberg_mooo_com change _ to dot
02:50 01.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לפזר את הממשלה השמאלנית המשותקת מסורסת מקשקשים לא עושים כלום שום שינוי בנט ואיילת אתם עציצים בממשלה פחדנים תפילו את הממשלה תפזרו אותה השמאל שולט במדינה עושים צחוק חבל
20:06 23.02.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מרדכי
הענישו את חזן על כך שלא ייצג את הציבור בצורה נאותה!! החלטה מתבקשת, כל הכובד לליכוד!!!
19:46 23.02.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
16:58 23.02.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר