ארגון הימין 'עד כאן', שהצליח לחדור לתוך פעילותם של ארגוני שמאל קיצוניים, תיעוד אשר יצר את תחקיר עובדה לפני כחודש, מפרסם תיעוד נוסף מתוך פעילות של אנשי שמאל ובהם נראים הפעילים כשהם נוטלים חלק פעיל בהפגנות אלימות נגד חיילי צה"ל.
בהסבר לסרטון שפורסם כאמור על ידי ארגון 'עד כאן', נכתב: "הכירו את "הפעילות" של אנרכיסטים נגד הגדרות. מדי יום שישי יוצאים פעילי האנרכיסטים נגד גדרות מנקודות איסוף בת"א ומתפזרים בכפרים פלסטינים. פעילים אלו יוזמים ומארגנים הפגנות אלימות בכפרים פלסטינים ביהודה ושומרון נגד חיילים ושוטרים מתוך מטרה לפגוע בכוחות הביטחון. מדובר בהתארגנות של פעילים רדיקליים (שאינה רשומה בישראל) שפעילותה מוקדשת ליצירת חיכוכים בין האוכלוסייה האזרחית הפלסטינית וכוחות הביטחון בכדי למנוע אפשרות של נורמליזציה ודו קיום והכל במימון זר דרך ארגון אמריקאי".
לדברי גורמים בארגון: "הפעילים הללו מעודדים ויוזמים: התססת האוכלוסיה הפלסטינית, זריקת אבנים במטרה לפגוע בכוחות הביטחון, חסימות כבישים, שריפת צמיגים ומונעים מכוחות הביטחון לעשות את עבודתם לעצור את המתפרעים. בכך אנרכיסטים נגד גדרות רק מגבירים את הצורך בשימוש בכוח ע"י כוחות הביטחון כנגד האוכלוסייה האזרחית במקום".
"אחרי שהאדרנלין יורד ועשן הצמיגים מתפזר, אותם פעילים חוזרים בהסעה לביתם הנוח ומשאירים לאוכלוסייה האזרחית הפלסטינית להרים את השברים ולהתמודד עם כוחות הביטחון שללא התערבות הפעילים לא היו נכנסים לכפר".
צפו בתיעוד:
[[[http://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2016/01/עד-כאן.mp4]]]
מה דעתך בנושא?
10 תגובות
1 דיונים
אוראור
מי הם השמאל בכלל - תזכירו לי?????????????????
20:06 30.01.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אדר
אני בחיים שלי לא יעשה דבר כזה !
19:21 19.04.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלום
התשובה היא שכל המרחם על אכזריים סופו...
17:10 21.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יאיר
תמשיכו ותצליחו. צריך להשתמש בנשק של עשו
17:28 30.03.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיילים יהודים
עדביום שמדינת ישראל תסגור את הברז מחו"ל-ייעלם השמאל מהמפה. אבל גם מדינת ישראל תקבל פחות כסף מאירופה. יהודים עדיין חוטאים בעגל הזהב ומעדיפים כסף מחיים של זולם ואחיהם.
03:03 25.02.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יפה יוסף
לחוקק חוקים טובים נגד הורסי המדינה שקמה בדם.
11:09 14.02.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיכאל
אותו יונתן פולק עובד במערכת עיתון "הארץ", למיטב ידיעתי.
21:32 27.01.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דפנה
אכן,להגיש תביעה! זו הדרך להלחם בהם.
11:14 27.01.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודי
במיוחד באוייבים. ולתת מכות לסמולנים שם.
17:53 26.01.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עם ישראל
12:41 26.01.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר