תקרית מביכה אירעה היום (ראשון) בישיבת הממשלה בין ראש הממשלה, בנימין נתניהו, לשר התחבורה והמודיעין, השר ישראל כץ, וזאת על רקע פעילותה של חברת המוניות הבינלאומית "אובר" בישראל.
על פי הדיווח של כתב חדשות 2, עמית סגל, במהלך הישיבה דיבר כץ על רפורמת הטיסות "שמים פתוחים" שהנהיג. בתגובה לדבריו אמר ראש הממשלה כי במהלך ביקורו בפורום הכלכלי העולמי בדאבוס הוא שוחח עם מנכ"ל "אובר" שהביע ביקורת על התנהלותו של השר כץ.
נתניהו ניסה לרמוז כי חברי מרכז ליכוד המקורבים לכץ הפעילו עליו לחץ בכדי שיתנגד לפעילותה של "אובר" בישראל. כץ מצידו לא נשאר חייב ואמר לנתניהו כי הוא מציע להעביר את הסמכויות בנושא למשרד ראש הממשלה. נתניהו בתגובה אמר לו "תעביר".
על פי הדיווח של סגל, העימות בין השניים הלך והגיע לטונים גבוהים כאשר כץ מזהיר ממצב בו נהג יעלה נוסע למכוניתו וייקח אותו לשטחים. "מה תעשה אז?", הקשה כץ. תגובתו של נתניהו הייתה: "תפנה אותם אליי". כץ פנה לנתניהו ואמר: "אתה לא מנוע מלעסוק בנושא בגלל ניגוד עניינים?". נתניהו ענה לו: "תנוח דעתך, אני יכול", וכץ מיהר לעקוץ: "אני מחויב לישראלים ולא לאילי הון".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אזרח
מה זה חריף כל כך חריף ?????? עד ש...כץ קרץ לביבי והוא המפסיק .
12:04 26.01.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר