ג'ודי ניר מוזס שלום: "לו הייתי מחבלת היא הייתה אוהבת אותי" - סרוגים

ג'ודי ניר מוזס שלום: "לו הייתי מחבלת היא הייתה אוהבת אותי"

רעייתו של שר הפנים הגיבה לקריאות של ח"כ זהבה גלאון לפתוח בחקירה נגדה. יחימוביץ': "השר סילבן שלום צריך, לכל הפחות, להשעות את עצמו"

<a href='/נבחרת-סרוגים/?authorName=גיא-עזרא'>גיא עזרא</a>, חדשות סרוגים
"לו הייתי מחבלת היא הייתה אוהבת אותי"
  (צילום: שאטרסטוק)

פרשת סילבן שלום.

ג'ודי ניר מוזס שלום, רעייתו של שר הפנים, סילבן שלום, מתייחסת לקריאתה של יו"ר מפלגת מרצ, חברת הכנסת זהבה גלאון, לפתוח בחקירה נגדה וזאת בטענה כי מוזס-שלום, מאיימת על המתלוננות ומטילה עליהן פחד.

דבריה של גלאון מגיעים ככל הנראה בעקבות הציוץ של מוזס שלום בסוף השבוע האחרון, בו כתבה: "אני כמובן לא מתכוננת לשתוק. החוויה שילדיי נאלצים שוב לעבור, גם אם אכנס לכלא, על שיימינג וליכלוך. אנחנו לא חיים בבית כנסת".

ראוי לציין כי מוזס שלום בחרה למחוק את הציוץ לאחר מספר דקות.

בעקבות דבריה של גלאון להעמידה לדין צייצה מוזס שלום אמש (שבת): "לו הייתי מחבל או טרוריסטית – היא הייתה אוהבת אותי".

בציוץ אחר השוותה מוזס שלום את מה שעושים לבעלה למה שעשו לתנ"צ אפרים ברכה: "הלהט באולפנים להרשיע אדם, לדרוך עליו ולפורר את משפחתו, וואו. כל הלילה חשבתי על אפי ברכה".

מי שעוד הגיבה לסערה סביב שר הפנים, היא חברת הכנסת שלי יחימוביץ' שקראה לשלום לפחות להשעות את עצמו: "לא היה לי פשוט להתייחס לפרשה, אבל החלטתי שדי. שהמחוייבות שלי היא לא לאלה שיש להם כוח דומה לשלי, אלא דווקא לאלה שפניהן לא ידועות", כתבה יחיומוביץ' והוסיפה כי "עד שהתעניין יתברר, השר סילבן שלום צריך, לכל הפחות, להשעות את עצמו, והיועץ המשפטי צריך להיכנס לעובי הקורה".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
יגמור כמו מגל במיקרה הטוב וכמו קצב במיקרה הרע
איך זה ניגמר בסוף כולם יודעים | 20-12-2015 10:39