קרב הרייטינג היומי בין ערוצי הטלוויזיה המרכזיים בישראל נמשך, כאשר נתוני הצפייה של ערב השידורים האחרון מציגים תמונת מצב ברורה של העדפות הצופים, הן ברצועת הפריים-טיים המובילה והן במהדורות החדשות המרכזיות.
ברצועת הפריים-טיים, תוכנית הדגל של קשת 12, "חתונה ממבט ראשון", קוטפת את המקום הראשון עם נתון חזק של 17.2% צפייה. במקום השני מתברגת ריאליטי "האח הגדול" ברשת 13 שמציגה תחרות ראויה ורושמת 13.7%.
רחוק משם, בערוצי השידור הציבורי והימין, נרשמו אחוזי צפייה חד-ספרתיים: "פגישה עם רוני קובן" בכאן 11 משיגה 4.7% צפייה, ואילו התוכנית "שיחה עם עודד הרוש" בערוץ 14 נועלת את הטבלה עם 3.3%.
מהדורות החדשות: הפער בצמרת נשמר
בגזרת מהדורות החדשות המרכזיות, חברת החדשות של קשת 12 שומרת על הובלה משמעותית וחד-משמעית בפער ניכר משאר המתחרות בשוק, בעוד שבשאר הערוצים מתנהל קרב צמוד במיוחד על כל שבר אחוז.
נתוני הצפייה המלאים של מהדורות החדשות:
חדשות 12: 12.7%
חדשות 11 (כאן): 4.7%
חדשות 13: 4.6%
חדשות 14: 4.1%
חדשות i24NEWS עם 2.2%
תגובות