תאגיד השידור הישראלי הגיב כעת (רביעי) לסערה שעורר אריה גולן כאשר תקף את השר בצלאל סמוטריץ'. "הנושא נבחן ומטופל בערוצים הפנימיים", נמסר.
נזכיר כי גולן התייחס לדבריו של סמוטריץ' שטען כי הקמת ממשלה עם מנסור עבאס, זה גרוע יותר מה-7 באוקטובר.
גולן הגיב ואמר: "בוקר טוב לשר האוצר בצלאל סמוטריץ', יו"ר הציונות הדתית. אדוני, מכיוון שמעולם לא התראיינת ביומן הבוקר, אז אין ברירה אלא לשאול אותך שאלה אחת בדרך הזה שנותרה לנו. מר סמוטריץ', עם יד על הלב - אם יש לך איבר כזה גופך - נניח שבמקום מאות הקיבוצניקים שנטבחו בשבעה באוקטובר היו נטבחים, חס ושלום, מאות מתנחלים ביהודה ושומרון. גם אז היית מגמד את הטבח הנורא הזה למחדל טקטי? כן?".
בתגובה, עשרות תקפו את גולן. מנכ"ל מפלגת הציונות הדתית, יהודה ולד, תקף את אריה גולן בעקבות דבריו הבוקר נגד השר בצלאל סמוטריץ'.
"בשבעה באוקטובר קפצנו בלי לשאול אם מי שבבתים הם דתיים או חילונים, שמאל או ימין. המתנחלים והדתיים מסרו את נפשם ונפלו הרבה מאשר יחסם באוכלוסיה. השקר והעלילת הדם הזו זהו שיא של רוע ושיסוי של אדם שפל שלא צריך לקבל עוד מיקרופון לעולם".





תגובות
אני מציע לתאגיד להוציא לאו את הפרוטוקול הסודי שבו אומר אחד ממנהיגי המרד הקנאים נגד הרומאים שהעיסקה שרקח רבן יוחנן בן זכאי במעברו ליבנה יותר גרועה מחורבן בית המקדש מכיוון ונעשתה במזיד והחורבן רק בשוגג.ד
מצדיעה לאריה גולן ,אדם ישר הגון רודף צדק,אדם חד מחשבה ושנון,בעל לשון חדה כתער בעל אינטליגנציה רגשית ושכלית,המשך כך כולנו איתך ,השבת לרשע וחבר האינטליגנציה הרגשית והשכלית בדיוק בשפה שהוא מבין,אני מקווה שהבין
כל תכונות האנוש הנעלות בתחום התקשורת, נמצאות באיש היקר, אריה גולן.
הוא איש מוכשר,אמיתי ומצוין.הגיב כראוי
השנאה מקלקלת את השורה