מבזקים
סרוגים

פשטו על המפקדה וחיסלו מחבלים: צפו בתיעוד הדרמטי מלבנון

לוחמי חטיבה 226 ממשיכים להעמיק את הפעילות הקרקעית בדרום לבנון להרחבת מרחב האבטחה של יישובי הצפון. בתיעוד חדש שמפרסם צה"ל נראית תקיפה וחיסול של חוליה חמושה, לצד השמדת מפקדת טרור ואיתור משגרי נ"ט

י"ב ניסן התשפ"ו
פשטו על המפקדה וחיסלו מחבלים: צפו בתיעוד הדרמטי מלבנון
תיעוד מתוך פעולת צה"ל בדרום לבנון צילום: צילום: דובר צה"ל

צה"ל ממשיך להכות בחיזבאללה ולהעמיק את האחיזה בשטח. היום (שני) מפרסם הצבא תיעוד חדש מפעילות כוחות חטיבה 226, הפועלים תחת פיקוד אוגדה 146, שממשיכים בפעילות הקרקעית הממוקדת בדרום לבנון. מטרת הפעילות היא הרחבת מרחב האבטחה, השמדת תשתיות הטרור והרחקת האיום מגבול הצפון.

דובר צה"ל

דובר צה"ל



במהלך ההתקדמות והסריקות במרחב, זיהו לוחמי החטיבה חוליית מחבלים חמושים של ארגון הטרור חיזבאללה שנערכה לפעולה. הכוחות בשטח סגרו מעגל במהירות, תקפו את החוליה וחיסלו את המחבלים על מנת להסיר את האיום המיידי.

צילום: דובר צהתיעוד מתוך פעולת צהצילום: צילום: דובר צה

במקביל לחיסול החוליה, הכוחות המשיכו בחשיפת תשתיות הארגון והשמידו מפקדה ששימשה את מחבלי חיזבאללה באזור. בתוך המבנה איתרו הלוחמים אמצעי לחימה, בהם משגר וטילי נ"ט (נגד טנקים) שהיו מוכנים להפעלה.

דרום לבנון חיזבאללה אוגדה 146

גלו עוד כתבות

החליקו לגלות עוד

סיימתם! אין עוד כתבות להצגה