בזמן שכוחות הביטחון פועלים בכל החזיתות, הרב ניר בן ארצי יוצא באזהרה חמורה ויוצאת דופן בנוגע לסכנה הנשקפת מבית. בדברים שנשא לאחרונה, התייחס הרב לתופעת השוהים הבלתי חוקיים (שב"חים) המציפים את ערי ישראל, וטען כי מדובר בפצצה מתקתקת המאיימת על מרכז הארץ.
"השב"חים, השב"חים שנכנסים לישראל בלי בדיקה ביטחונית ונותנים להם להיכנס חופשי", פתח הרב את דבריו הקשים, "אומר בורא עולם: זה יהיה פי מאה משבעה באוקטובר. זה יהיה פי מאה משבעה באוקטובר, וזה יקרה במרכז ארץ ישראל. הקדוש ברוך הוא אומר – הוזהרתם".
"אוגרים נשק ותחמושת"
לדברי הרב, המציאות בשטח מלמדת על התארגנות מסוכנת מתחת לרדאר, דווקא בזמן שעיני הציבור נשואות לחזיתות בדרום ובצפון. "גם ככה שעם ישראל נלחם ונלחם בכל מקום, ומתרבים השב"חים בארץ ישראל ואוגרים הרבה נשק ותחמושת ורימונים כדי לעשות בדיוק פי מאה ממה שעשו בשבעה באוקטובר", הזהיר.
את דבריו חתם הרב בן ארצי בקריאה להתעוררות דחופה של גורמי האכיפה והביטחון, תוך שהוא מדגיש כי לא מדובר באזהרת סרק: "אני לא צוחק אתכם, בלי הפתעות".





תגובות
את חולה נפש מטומטם אתה עתיק ועושה רעש על עכברים .פסיק להגיד שטויות אתה צריך להיות מאושפז מהשקרים שלך אתה לו רב לו מקובל מספר סיפורים שאף אחד לו יודע
אתה הטמבל כול מה שהרב אמר עד היום הכול קורה אחד לאחד תבדוק אחורה לפני שאתה מדבר הרב הזה לא חבר שלך ולא איש רגיל
המינימום זה ללמוד קרוא וכתוב לפני שיוצאים נגד טמטום. בקיצור, הוא דפקט אבל אתה אימבציל. מה שכן, כאן הוא פשוט מגבב דברים שידועים למערכות הבטחון.
אתה לא חייב להסכים או לא להסכים עם דברי הרב, אבל לא לזלזל באיש שאתה לא מכיר
לב אתה צודק,נקיים התכתבות,מכובדת בן כולם,הלוואי.
יש בגדה ערבים שאין להם פרנסה למשפחה ונאלצים להסתנן ולהתפרנס. יש יהודים שחסרים להם עובדים ומעסיקים את מזי הרעב האלה. ויש מדינה שמייבאת מאות אלפי עובדים זרים שיישארו בארץ יתחתנו יולידו ילדים והם ילכו לצבא ויהיו חלק מאיתנו. יותר טוב?
גם ערבים התחתנו עם יהודיות כי עבדו כאן וזה באחוזים גדולים יןתר מעובדים זרים אחרים. ומי שטבח ביהודים לא צריך לפרנס אותו. קח את השבחי"ם אליך הביתה סדר להם עבודה מחר ימחקו אותך
ואילו שבגדה כבר יגיעו אליך ואל משפחתך וישחטו אתכם אפילו שאין להם פרנסה עכשיו תחליט מה עדיף ערבים "מסכנים"שאין להם פרנסה עובדים זרים?
למקרה שלא שמת לב, כמות הפיגועים במרכז הארץ ירדה משמעותית מאז סגרו כניסת פלסטינים מיו"ש אחרי אסון אוקטובר. תסיק מסקנות לבד. ובעובדים זרים שמקימים פה משפחות צריך לטפל בנפרד. חוקית אסור להם להקים פה משפחה
לכבוד האנונימי במקום להעיר לאחרים חזור לבית ספר ותלמד איך כותבים כל כך הרבה שגיאות כתיב רומז מאוד על מנת המשכל שלך וחוסר כבוד מוחלט למבוגרים ממך תתבייש
אתה לא יכול לדבר על כבוד 💩