מבזקים
סרוגים

צפו בתמונות: מפקד פיקוד המרכז האמריקאי במפגש עם הרמטכ"ל

צה"ל פרסם תמונות מביקורו של מפקד פיקוד המרכז של צבא ארצות הברית אדמירל בראד קופר, בישראל ומפגשו עם הרמטכ"ל רב אלוף אייל זמיר

ז' שבט התשפ"ו
צפו בתמונות: מפקד פיקוד המרכז האמריקאי במפגש עם הרמטכ"ל
צפו בתמונות: מפקד פיקוד המרכז האמריקאי במפגש עם הרמטכ"ל צילום: מפקד פיקוד מרכז האמריקאי והרמטכ"ל | צילום: דובר צה"ל

דיברו על איראן? צה"ל פרסם הבוקר (ראשון) תמונות מביקורו של מפקד פיקוד המרכז של צבא ארצות הברית אדמירל בראד קופר, בישראל ומפגשו עם הרמטכ"ל רב אלוף אייל זמיר.

קופר ביקר אתמול בארץ יחד עם קבוצת בכירים אמריקאים ונפגש עם, הרמטכ"ל באופן אישי ולאחר מכן התקיימה פגישה בהשתתפות בכירים נוספים. מצה"ל נמסר: "המפגש מהווה ביטוי נוסף לקשר האישי בין המפקדים, לקשר האסטרטגי ההדוק בין צה״ל לצבא ארצות הברית ולהמשך חיזוק שיתוף הפעולה ההגנתי בין שתי המדינות".

איראן במרכז? משלחת בכירים אמריקאית נחתה לביקור בזק בישראל
איראן במרכז? משלחת בכירים אמריקאית נחתה לביקור בזק בישראלצילום: איראן במרכז? משלחת בכירים אמריקאית נחתה לביקור בזק בישראל

כזכור אמש פורסם כי בזמן שנושאת מטוסים אמריקאית, צוללות, ספינות טילים ומערכות הגנה אווירית עושות את דרכן למזרח התיכון, ומקיפות את איראן, משלחת בכירים אמריקאית מהצמרת הצבאית והמדינית נחתה בישראל.

המפגש עם הבכירים הנוספים | צילום: דובר צה"ל

הגעתו של המפקד הבכיר לארץ לוותה בשקט מפתיע, כאשר מפקד אמריקאי בכיר מתקבל לרוב בקבלת פנים רחבה. קופר הגיע ללא הודעה פומבית לעיתונות הזרה ופנה ישירות לשרשרת פגישות רשמיות.

 

אייל זמיר איראן הרמטכ"ל