שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳, השתתף היום (שני) בטקס הקמת היישוב ״יציב״ בגוש עציון, והוסיף לומר כי אין לשתף פעולה עם התוכנית האמריקנית להכניס מפקחים מקטא ומטורקיה לרצועת עזה.
בדבריו אמר סמוטריץ': "ארדואן זה סינואר. קטאר זה חמאס. אין שום הבדל. אדוני ראש הממשלה, זה או אנחנו או הם. או שליטה ישראלית מלאה, השמדת חמאס והמשך דיכוי הטרור לאורך זמן, עידוד הגירה של האויב החוצה והתיישבות ישראלית קבועה או חלילה הורדה לטמיון של מאמצי המלחמה ומחיריה והמתנה לסבב הבא.
הגיע העת לפרק את המפקדה בקרית גת, לסלק משם מדינות כמו מצרים ובריטניה שעוינות את ישראל וחותרות תחת ביטחונה, להציב לחמאס אולטימטום קצרצר לפירוק והגליה אמיתיים ומיד עם פקיעתו להסתער על עזה בכל הכח, להשמיד את חמאס צבאית ואזרחית,
השר סמוטריץ' תוקף את רה"מ: "לא מחליפים פרה בחמור"
לפתוח את מעבר רפיח עם או בלי הסכמה מצרית ולאפשר לתושבי עזה לצאת ממנה ולחפש את עתידם במקום אחר שבו הם לא יסכנו את עתיד ילדינו".
עוד הוא הוסיף: "זו היתה העמדה הפשוטה והמתבקשת של רוב מוחץ של הישראלים בסמוך לטבח בראשיתה של המלחמה, ואני משוכנע שזו עדיין עמדתו של רוב הציבור בישראל, שהתפכח מאשליות והבין שהדרך היחידה להבטיח את ביטחוננו, בעזרת השם, היא לקחת אחריות ולא לברוח ממנה.
אנחנו ניפגש בעזרת השם בקרוב מאוד בטקס דומה ברצועת עזה. אני מקווה מאוד שזה יהיה בהובלה של ראש הממשלה בנימין נתניהו, שיוביל את זה, ושלא נידרש לזעזועים פוליטיים בדרך".





תגובות
זו הסחורה שהציונות הדתית מייצרת. אדם תלוש מהמציאות בלי שום קבלות. צבא של ארבעה חודשים בקריה ובוגר מכללה של מפגרים.
צודק ב200 אחוז
לפרק את משרד האוצר, להחזיר את המנדט והטורקים
מה עובר עליכם ? הממשלה הזו עשתה המון ... מתי היו לנו אלפי ארונות מתים ? מתי קבלנו עשרות אלפי פצועים ? מתי זכינו למאות קטועי גפיים ? ומתי היו פה עשרות חיילים מתאבדים ... ועוד לא דברנו ... על שיקום הצפון , שיקום הדרום , ההריסות של מאות דירות במרכז הארץ שלא רק שלא שוקמו ... הן אפילו לא פונו ... ממשלה פשוט מצטיינת... עכשיו רק צריך להעביר את חוק הפטור לזבל החרדי , וחנינה למלאך המוות ובא לישראל ... גואל ... או הסוף ...
תזכורת: מדובר בממשלת הבריחה מאחריות,השתמטות בזמן מלחמה,שיאי פשע,תאונות,יוקר מחיה וכפייה דתית.