מבזקים
סרוגים

שלושה חשודים נעצרו בחשד לאלימות כלפי רועה צאן באזור עציון

שלושה חשודים תושבי האזור נעצרו על ידי לוחמי יס"מ מיחידת חץ והועברו לחקירה בתחנת עציון, לאחר דיווח על אירוע אלימות כלפי רועה צאן באזור מקנה אברהם. במשטרה מסרו כי החקירה נמשכת במטרה לאתר מעורבים נוספים

שמחה רז | חדשות סרוגים
כ"ג טבת התשפ"ו
שלושה חשודים נעצרו בחשד לאלימות כלפי רועה צאן באזור עציון
שלושה חשודים נעצרו בחשד לאלימות כלפי רועה צאן באזור עציון צילום: (קרדיט צילום: דוברות המשטרה)

שלושה חשודים נעצרו היום (שני) בשעות הצהריים, בחשד למעורבות באירוע אלימות כלפי רועה צאן באזור מקנה אברהם שבגזרת עציון. החשודים הועברו לחקירה בתחנת המשטרה.

על פי הודעת דוברות המשטרה, לקראת שעות הצהריים התקבל דיווח מחטמ"ר עציון בצה"ל על מקרה אלימות כלפי רועה צאן, אשר נפגע באורח קל ונזקק לטיפול רפואי במקום.

הריסה שנייה בתוך שבוע: כוחות מג״ב החריבו את גבעת מקנה אברהם
הריסה שנייה בתוך שבוע: כוחות מג״ב החריבו את גבעת מקנה אברהםצילום: הריסה שנייה בתוך שבוע: כוחות מג״ב החריבו את גבעת מקנה אברהם

בעקבות הדיווח הגיעו לזירת האירוע כוחות צה"ל, יחד עם שוטרי תחנת עציון ולוחמי יס"מ מיחידת חץ של מרחב יהודה במחוז ש"י. הכוחות פעלו לבירור נסיבות המקרה ולאיתור המעורבים.

תוך זמן קצר נעצרו שלושה חשודים, תושבי האזור, והם הועברו לחקירה בתחנת עציון. במשטרה ציינו כי החקירה נמשכת, במטרה לאתר מעורבים נוספים ולמצות עמם את הדין.

 

אירוע אלימות גבעת מקנה אברהם גוש עציון תקיפת רועי צאן