חדשות

גרדום וחבל תליה: בן גביר במסר מאיים לחמינאי

השר לביטחון פנים איתמר בן גביר, שיגר כעת מסר מאיים למנהיג איראן עלי חמינאי, ועודד את המפגינים להמשיך להתנגד למשטר

השר איתמר בן גביר | (צילום: Yonatan Sindel/Flash90)

לאחר שמנהיגה העליון של איראן עלי חמינאי, התייחס לאיומי טראמפ שהזהיר אותו שלא לירות על מפגינים – השר בן גביר במסר מאיים בפרסית. בדבריו הוא כתב: "לעם האיראני מגיע לחיות בחופש, חופשי מהדיקטטור הרצחני, חמינאי. אנחנו איתכם!"

צילום מסך (צילום מסך )

נזכיר כי עלי לאריג'אני, יועצו של המנהיג העליון של איראן עלי חמינאי, אמר היום (שישי) כי "טראמפ חייב להבין שהתערבות אמריקנית בהפגנות תוביל לערעור היציבות של האזור כולו ולפגיעה באינטרסים האמריקניים".

את הדברים הוא אמר בתגובה לאיום של נשיא ארה"ב טראמפ שהגיב להפגנות בארה"ב ואמר: "אם איראן תירה ותהרוג באלימות מפגינים שלווים, כפי שנהוג אצלם, ארצות הברית של אמריקה תבוא לעזרתם. אנחנו טעונים ומוכנים לצאת לדרך".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

4
משה
02.01.26

למה הוא מתערב הנן של הגביר הלא חכם הזה

הצטרפו אלינו