העיתונאי והפרשן חיים לוינסון שפוטר מעיתון הארץ, חושף היום (חמישי) ב103fm, כי "במסגרת פיטוריי מ'הארץ' ביטלו לי גם את המנוי – ועוד שלחו לי בלי בושה, אם אני רוצה לחדש ב־15 אחוז הנחה".
נזכיר כי לאחר פיטוריו, לוינסון פרסם פוסט ארוך שבו התייחס בהרחבה לפרסום נגדו בעיתון הארץ ביום חמישי האחרון, ולפרשה שעוררה סערה במערכת התקשורת. לוינסון פתח את דבריו בהתנצלות בפני הציבור והודה כי "עשיתי טעות שהתבטאתי בלי גילוי נאות מלא". לדבריו, הוא מבין את תחושת האכזבה של קוראים וצופים כלפיו, ומודה: "המון אנשים מרגישים שבגדתי בהם… אותם איכזבתי ובהם פגעתי".
לוינסון שיחזר בפוסט את השתלשלות האירועים שהובילה, לדבריו, לשרשרת טעויות. הוא סיפר כי בשנת 2019, לאחר מערכת הבחירות הראשונה של אותה שנה, שקל לעזוב את העיתונות בשל עומס, עייפות ושכר נמוך בעיתון הארץ. לדבריו, לאחר שסירבו להעלות את שכרו, קיבל אישור לעבוד בעבודות צדדיות. במסגרת זו, התקשר עם איש הפרסום שרוליק איינהורן, והעניק ייעוץ בקמפיינים פוליטיים במדינות הבלקן – מחוץ לישראל.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
יועמ"שיט
לך תתבכיין אצל החלאות החברים שלך.. חלאה מושחת
15:23 18.12.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יועמ"שיט
לך תתבכיין אצל החלאות החברים שלך.. חלאה מושחת
15:23 18.12.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר