חדשות

התפתחות בפרשת היימנוט: "יישובים בדרום שקרובים לבאר שבע"

כתב המשטרה יוסי אלי, ששידר סרט על חטיפתה של הילדה היימנוט קסאו - טוען כי יש כיוון חקירה חדש שהמשטרה לא התעסקה בו

התפתחות בפרשת היימנוט: "יישובים בדרום שקרובים לבאר שבע"
צילום: החיפושים אחרי היימנוט קסאו | אייל מרגולין/ פלאש 90

כתב המשטרה יוסי אלי שהתעסק לא מעט בפרשת הילדה הנעדרת היימנוט קסאו, מתייחס להוראת המפכ"ל להעביר את תיק החקירה של היימנוט ללהב 433.

בדבריו הוא כתב: "כמה הערות על תיק היימנוט: באיחור של שנה סוף סוף התיק עבר לחקירה של להב. ואיזה צירוף מקרים מעולה גם שיש להם כיוון חקירה ומוטיבציה להוריד אבק מהתיק הזה כשסיפור מזעזע של תקיפה או ניסיון חטיפה מתרחש כמה ימים אחרי העברת התיק בבאר שבע.

יש צו איסור פרסום על תיק באר שבע, אז לא אעלה את הסרטון שרץ, אבל בגדול החשוד , כנראה מכר של האבא, מגיע למקום ותוקף את הילדה ואז הילדה המבוהלת, שכבר כמה פעמים אמרה שהיא מפחדת ממנו. כפי שחשפנו בסרט ״היימנוט: תיק פתןח״, הייתה ילדה נוספת שהעידה על אנשים מפחידים שמסתובבים במרכז הקליטה.

חדשות סרוגים

"‏כיוון חקירה חדש של עד שהמשטרה לא התייחסה אליו הוא יישובים בדרום, קרוב מאוד לבאר שבע! לקח להם חודש לבדוק את הכיוון. שמח שעכשיו אולי יתחילו לבדוק מחדש". ‏

תגובות

15
9
אלון
17.12.25

במצב כזה כאשר ילדה נעלמת ממקום מגוריה בכל מקום בארץ כאשר יש אינדיקציות להיעלמות שלא מרצונה ובגלל הקריטיות של העניין רק שב"כ. מעניין אם הילדה הייתה לבנה רק שואל.

1
תרצה
17.12.25

זה לא קשור למוצא יש המון דוגמאות . לילדים ונער שנעלם לפני כמה שנים סצפת ועד עכשיו לא אותר. יש ילדה שנעלמה במרכז הארץ ולא נמצאה . תפסיקו להתעסק מאיזה מיגזר. הבעיה זה שוטרים . חוקרים טובים משטרה איכותית . הרבה פאשלות המשטרה עושה בכל מיני חקירות צריך כמות שוטרים וחןקרים מקצועיים .

2
נאצ'
18.12.25

בתחושה שלנו אתה צודק אני לא אתיופי וברגעים אלה מאוד הייתי רוצה להיות אני עוד זוכר את החיפושים אלרי הילדים שנחטפו אורון ירדן ודני כ"ץ אותו כ"ץ שאביו היה באותה עת מנכ"ל חברת החשמל ובשבילו חרשו את כל הארץ עם כלבים וחוליות מתנדבים היימנוט היא הילדה של כולנו

3
גליה
19.12.25

בדיוק!

4
גליה
19.12.25

בדיוק!

5
קרן
19.12.25

די כבר איזה צבע הילדה ומה עם שאר הילדים שרובם לבנים אשכנזים…שנעלמו…עושים כל מה שרק אפשר למצוא קצה חוט וזה כולל את כל הילדים ללא הבדל צבע עור….

8
ערבי מוסלמי ישראלי
17.12.25

אין שחור לבן,רק בקפה,שב"כ עובד על כולם

7
ליאת
17.12.25

מדינה מפקירה. איך הם ישנים בלילה? אין להם משפחה? ממה הם עשויים?