חדשות

אייל ברקוביץ' בהתבטאות מזעזעת על החטוף

אנשים אחרים: השדרן אייל ברקוביץ' כינה היום את החטוף איתן מור כפויי טובה, ואמר כי דבריו על כך שהמחאות הזיקו לחטופים הם "חוצפה"

אייל ברקוביץ' (צילום: Flash90)
אייל ברקוביץ' (צילום: Flash90) | צילום: Flash90

החטוף איתן מור טען כי ההפגנות "למען שחרור החטופים", בזמן המלחמה העלו את המחיר של החטופים וכי בכירי חמאס התייעצו כיצד ניתן להוציא מהבתים את המפגינים.

השדרן אייל ברקוביץ' התייחס היום (ראשון) לדברים בשידור חי בערוץ 12 ואמר: "אני לא רוצה להיות גס אז אני אומר זאת בעדינות. אני חושב שזו חוצפה. במשך שנתיים אנשים יצאו מהבתים שלהם ימים ולילות, בחום, בקור, בגשם, אנשים מבוגרים, צעירים, יצאו לכיכר החטופים וקראו לממשלה להחזיר את החטופים.

גלית דיסטל יצאה נגד מגישת ערוץ 13 – שלא נשארה חייבת: "מעליב"

קראו בשמות שלהם, שמו תמונות, במשך שנתיים. איך אתה יכול לבוא עכשיו ולהגיד שהמחאה הזו עשתה רק נזק. איפה טיפת הערכה לאנשים האלו שעזבו אתת הבתים שלהם ובאו והרימו תמונה שלך איתן ורצו שיחזירו אותך.

ורק עוד תזכורת קטנה איתן, אבא שלך לא רצה להחזיר אותך".

תגובות

15
15
רון שגב
14.12.25

רק תביעת לשון הרע על צביקה המור המדהים זו התשובה לרשעות ולבורות של ברקוביץ'.

14
יניב
14.12.25

אייל מתיינאתה תביןנשאתה בכלל לא מעניין ושליש מהמדינה לא סובלים אותך ואני לא מבין את הערוצים שנותנים לך במה ברגע שאני רואה אותך על הבמה אני מעביר ערוץ

13
נוגה
15.12.25

המטרה של המפגינים לא היתה לשם שמים אלא להטריל ולחבוט בממשלה ולהביא לנפילתה זה לא היה איכפת להם שהם משרתים בזה את החמס ומביאים לידי עיכוב את שיחרור החטופים ומעלים את מחיר הדרישות של החמס לשיחרורם,עכשיו אנו שומעים את זה מהחטופים עצמם שההפגנות הזיקו,האנשים שגרמו ל- 7-לאוקטובר הם אלו שהדליקו את ההפגנות וניצלו את משפחות החטופים למטרתם הפוליטית.