אחת ההתמודדויות הקשות איתן מתמודד בימים אלה ראש הממשלה, בנימין נתניהו, היא הביקורת המופנית כלפיו מצד חברי מפלגתו שבשבועות האחרונים, מאז החל גל הטרור הנוכחי, הטיחו כלפיו ביקורות רבות ואף הפגינו נגדו במאהלי המחאה השונים.

נתניהו, שגם כך מתמודד עם ביקורות רבות מארגונים רבים בארץ וממספר מדינות ברחבי העולם, החליט לדפוק על השולחן ולהעמיד את שרי מפלגתו במקומם.

הבוקר (שלישי) חושף כתב גל"צ, מכאל שמש, הקלטות מישיבת סיעת הליכוד שנערכה אתמול ובהן נשמע נתניהו כשהוא נוזף בשרי הליכוד.

בהקלטה נשמע נתניהו כשהוא אומר לחברי הליכוד: "אנחנו עובדים קשה ואני מקבל מכאן ומכאן. מהשמאל אין לי בעיה – אבל מכוחותינו?! אני מצפה לתמיכה ולא במשחקים 'איך אני מקושש קולות' ו'איך אני רוכב על שני הצדדים'. תהיו מנהיגים, תפסיקו לשחק!".

נתניהו אף התייחס לביקורות נגדו לפיהן אין בנייה ביהודה ושומרון.

נתניהו הזכיר לחברי מפלגתו את הביקורת ההפוכה המופנית כלפיו מארגוני השמאל לפיה מספר המתיישבים ביהודה ושומרון עומד כרב על כ-400,000.

"ברוך השם, הנתונים הללו לא רחוקים מהמציאות", אמר נתניהו.

נתניהו אף הדגיש כי הצליח לבנות גם בתקופה שבה בממשל האמריקאי הפעיל עליו לחץ כבד שלא להניח אפילו לבנה ואמר: "תשאלו את בני בגין איך עשינו את זה".