מבזקים
סרוגים

התקפלה: הפרקליטות סגרה את התיק נגד מאי גולן

הפרקליטות החליטה לסגור את התיק נגד מאי גולן. כך היא הגיבה: "זו חקירה פוליטית, לא אשתף עם זה פעולה יותר. אני איבדתי אמון במערכת הזו"

י"ח כסלו התשפ"ו
התקפלה: הפרקליטות סגרה את התיק נגד מאי גולן
התקפלה: הפרקליטות סגרה את התיק נגד מאי גולן צילום: יונתן זינדל/פלאש90

שנה לאחר שהשרה מאי גולן זומנה לחקירה על תאונת דרכים בת 4 שנים החליטה הפרקליטות לגנוז את התיק נגדה. כעת השרה מגיבה לכך: "מה שהולך כמו חקירה פוליטית, עושה קולות של חקירה פוליטית ונראה כמו חקירה פוליטית – זו חקירה פוליטית.

אני כבר בוגרת ״חקירות״ שפותחות מהדורות, מבזקי חדשות וכותרות מפוצצות. לא אשתף עם זה פעולה יותר. אני איבדתי אמון במערכת הזו בעת הזו – כמחוקקת, כחברת כנסת, וכשרה. לא מעניינת אותם האמת. הדבר היחיד שמעניין אותם זה לתדרך כתבים – כך שזה לא משנה מה אגיד".

מכה לאוריך: היועץ הבכיר של נתניהו יעמוד לדין
מכה לאוריך: היועץ הבכיר של נתניהו יעמוד לדיןצילום: מכה לאוריך: היועץ הבכיר של נתניהו יעמוד לדין

עוד הוסיפה גולן: "כל אחד מהשרים וחברי הכנסת מהימין מסתובב היום עם מטרה על הגב, ואני פשוט עוד אחת משלושים אנשים שרדפו ורודפים ומנסים לתפור".

הפרקליטות השרה מאי גולן תיק