נראה כי אין היום מישהו שלא מכיר או שמע על מסעדת קומראן התל אביבית. בהובלת השף מושיק רוט, אחד הקולות המזוהים עם הקולינריה הישראלית החדשה, ביססה המסעדה את מעמדה כאחת המסעדות הכשרות המובילות בישראל, ומושכת אליה סועדים מכל רחבי הארץ.

לצד המטבח בניצוחו של רוט, המקום מציע חוויה של אווירה שמחה עם די.ג'יי ומוזיקה מדי ערב ושירות מוקפד. כעת, לקראת החורף הבא עלינו לטובה, קומראן משיקה תפריט חדש שיהיה זמין לקהל הרחב החל מה-9 בנובמבר, הכולל מנות ים-יבשה, פסטות בעבודת יד ובחירות עונתיות.

טורטליני בעבודות יד (צילום: סוכנות קאבר)

התפריט החדש כולל מגוון רחב של מנות פתיחה ייחודיות כגון לחם טחינה וסחוג, חציל בלאדי עם גספצ'יו עגבנייה, סשימי דג לבן עם פלפלים חריפים, טונה אדומה וסלט עלים עשיר. לצד אלה מוגשות פסטות בעבודת יד כמו ניוקי ערמונים וכמהין, טורטליני ארטישוק ירושלמי עם דג ים מפורק, ורביולי תרד עם תבשיל שוק טלה וסבזי.

הטורטליני ארטישוק היה מדהים, נימוח בפה ועשיר בטעמים. בנוסף, אל תוותרו על הטרטר טונה שהיה מרענן ופרשי.

בקטגוריית המנות העיקריות ניתן למצוא בחירות מרשימות מהים והיבשה, ובהן בר ים שלם עם עגבניות מגי ושום קונפי, דניס פרפר על חורטה יוונית, פילה בקר וכבד אווז בציר בקר ועוף קוסמוי על פיתה לבנונית. המנות מבושלות תוך שמירה על הטעמים הראשוניים, שימוש בתיבול מדויק והקפדה על פרזנטציה מוקפדת.

מנות מדהימות (צילום: סוכנות קאבר)

לאחר השעה 23:00 המסעדה משנה אווירה ומציעה חוויה לילית תוססת הכוללת מוזיקה חיה, רקדניות, דרבוקות ומופעי אש יומיומיים- שילוב המעניק לסועדים חוויית בילוי מלאה תחת קורת גג אחת. האווירה במקום מטורפת, עם רקדני אש, גדלי ישראל וברמנים עם להביורים.

על הפיתוח הקולינרי אמון השף מושיק רוט, הממשיך להציג פילוסופיית בישול המשלבת מסורת עם פרשנות מודרנית, תוך הקפדה על חומרי גלם איכותיים ועשייה מדויקת. בנוסף תוכלו להנות מקוקטיילים מדהימים וטעימים, שישתלבו מעולה באווירה התוססת.

מושיק רוט: "בשבילי אוכל טוב מתחיל בכבוד לחומרי הגלם, אבל לא נגמר שם. אני מאמין בחיבור בין מסורת לחדשנות- לקחת טעמים שאנחנו מכירים מהבית, ולהגיש אותם בדיוק, באלגנטיות ובצורה שמפתיעה גם את מי שחשב שכבר טעם הכול".

קומראן – מסעדת שף כשרה, רחוב הארבעה 21, תל אביב. כשרות: רבנות תל אביב