יהדות

הרב הינוקא מגיב לסערה סביבו: "אין לי קשר לזה"

הרב הינוקא מגיב באופן חריג לסערה שהתעוררה סביבו ברשת בימים האחרונים: "אין לי קשר לזה, לא התרתי לעשות זאת"

הרב הינוקא מגיב לסערה סביבו: "אין לי קשר לזה"
צילום: באדיבות: איציק אוחנה 'כיכר השבת' ו'הרבנית של האינסטגרם'

הרב הינוקא מגיב לסערה סביבו בעקבות הפצת טלית שעליה מודפסת תמונתו. הפרסום עורר סערה ברשתות החברתיות ואף ברחוב החרדי. בהתייחסות חריגה לנושא התנער הרב הינוקא מהמעשה ואמר שהוא לא על דעתו.

לדבריו: "סיפרו לי על טלית שיש עליה תמונה שלי. הדבר לא קשור אליי ולא לקרובים אליי. מדובר ביהודי בעל מלאכה שעשה את זה בתמימות. אין לי קשר לזה. פנו אליו אנשים שאין להם יראת ה' ואמרו לו שזה רצון הרב ושזה דבר חשוב. ניסו לשדל אותו בכל מיני דרכים. בעקבות כך הוא עזה את בתמימות זה לא על דעתנו והוא עשה זאת בתמימות. אנשים דאגו להפיץ לכל עבר ותקפו אותנו".

הוא הוסיף: "לאדם אסור להתפלל מול תמונה ולכן אני אומר שאסור להשתמש בטלית הזאת. צריך לדון לכף זכות ולא מיד לדבר עליי כאילו זה קשור אליי ואני התרתי לעשות דבר כזה. תיזהרו מאנשים שאינם כשרים שיצרו את התרגיל הזה בתרגיל חכם כדי שידברו עליי. אני מקווה שהם יחזרו בתשובה וישובו מטעותם".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

58
35
יהודי כשר ולא ערב רב
03.11.25

תגובה לכותב המאמר ני מוחה בך על ביזיו תלמיד חכם תתבייש לך עבריין מאחורי מקלדת כופר ואפיקורס מוציא דיבה ולשון הרע על תלמיד חכם צדיק ומזכה הרבים תיזהר מזכות אבות יכולה לפגוע בך קשה מאוד

34
ול
03.11.25

מבלי לקרוא את הכתבה או שחיטות כסף כסף או פדופיליה או הטרדה מינית בוגרת.

33
דן
03.11.25

דייי תפסיקו . אברהם אבינו יצחק אבינו יעקב אבינו . דוד מלך ישראל