חדשות

לפיד תוקף את הליכוד: "הפסיקה להיות מפלגה לאומית"

לאחר שדווח כי חברי הליכוד שוקלים להצטרף לעצרת החרדית במחאה על מעצר העריקים, ראש האופוזיציה יאיר לפיד תקף: "מצביעי הליכוד מתגייסים, נלחמים, נהרגים ונפצעים להגנת המולדת, בזמן שנבחרי הליכוד מעודדים שחיתות והשתמטות"

אז מדוע לפיד מתעקש להמשיך ולהציע הצעה שברור שלא תתקבל? | Sindel/Flash90 Photo by Yonatan
אז מדוע לפיד מתעקש להמשיך ולהציע הצעה שברור שלא תתקבל? | Sindel/Flash90 Photo by Yonatan | צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

ראש האופוזיציה יאיר לפיד הגיב היום (שני) לדיווח לפיו חלק מחברי הכנסת של הליכוד שוקלים להצטרף ל"עצרת המיליון" של המגזר החרדי בעקבות מעצרם של בחורי ישיבות עריקים. בדבריו תקף את הליכוד על התמיכה בחרדים בזמן שמצביעי המפלגה מתגייסים לצה"ל.

"מצביעי הליכוד מתגייסים, נלחמים, נהרגים ונפצעים להגנת המולדת, בזמן שנבחרי הליכוד מעודדים שחיתות והשתמטות" אמר לפיד. "הליכוד הפסיקה להיות מפלגה לאומית, היא הפכה לסניף של החרדים ובן גביר".

עוד טען כי "בממשלה שנקים כולם יתגייסו, כולם ילמדו ליב"ה, כולם יעבדו. אין זכויות בלי חובות".

כאמור, בעקבות המעצרים של בחורי ישיבות עריקים, במגזר החרדי הכריזו אמש על הפגנת ענק שתתקיים ביום חמישי הקרוב. על פי הודעת הוועדה המארגנת, "הוחלט על דעת מרנן ורבנן גדולי וחכמי התורה והחסידות שליט"א, לקיים את העצרת ביום חמישי הקרוב, ח׳ בחשוון, בשעה 14:30 בכניסה לירושלים".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

5
5
מפלגת הפילוג
27.10.25

הם הפסיקו מזמן להיות מפלגה לאומית, זה רק מחמיר. צריך לשנות את שם המפלגה מ"הליכוד" ל"הפילוג". לא יאומן - הם בשלטון, מוציאים את העם למלחמה ויוצאים להגנת סרבני גיוס!!! אין להם בושה?! גועל נפש אחד אחד

4
המוטציה הסמאלנית
27.10.25

מר בדיחת לפיד אתם הפכתם למפלגה אנטיציונית אנטישמית

3
ask__dani
27.10.25

תראו את הסרטון ש-ask__dani עשה על מפלגת הליכוד. הם עושים הפוך מכל מה שכתוב בעקרונות המפלגה. פשוט הפוך - ונגד כל אינטרס לאזרחים ולמדינת ישראל. העיקר להישאר בשלטון.