כתב חדשות 2, עמית סגל, מדווח כי שר הביטחון, משה (בוגי) יעלון (הליכוד), הודיע כי אין בכוונתו להגיע לטקס הרמת כוסית של 'הליכוד' וזאת לאחר שהתברר לו שאחד מיושבת במת הכבוד יהיה חבר מפלגתו, חבר הכנסת, אורן חזן,
על פי הדיווח של סגל, יעלון אמר למקורביו כי הוא "לא מוכן להשתתף בנשף המסיכות הזה. אורן חזן מבזה את תנועת הליכוד ואת ערכיה. הגיע הזמן לומר בקול רם את מה שהרוב חושבים".
כזכור, לפני כחודשיים, מספר ימים אחרי התפוצצות הפרשה סביב התנהלותו של חזן בחודשים שקדמו להיותו ח"כ, ראש הממשלה בנימין נתניהו, נכנס לישיבת הסיעה מדלת צדדית וזאת ככל הנראה כדי להימנע ממפגש עם אורן חזן מול מצלמות הטלוויזיה.
בתוך כך, אמש (שלישי) דווח ב'סרוגים' כי אגף החקירות והמודיעין להב 433 יאח"ה הודיע כי היחידה סיימה חקירה שעניינה חשד לביצוע עבירות של תקיפת עובד ציבור והתנהגות פסולה במקום ציבורי ע"י חבר הכנסת אורן חזן.
חזן חשוד כי באוקטובר 2014, עוד בטרם נבחר לכנסת, הוא תקף את מנכ"ל עיריית אריאל במשרדי העירייה, במהלך ויכוח שהתגלע בניהם על רקע הטלת עיקול בגין חוב לעירייה.
החקירה החלה בראשיתה על ידי יחידת מרחב שומרון במחוז ש"י וזאת בעקבות תלונה שהגישו נציגי העירייה ובהמשך, לאחר בחירתו של חזן לכנסת, בתיאום עם פרקליטות המדינה ובהנחיית ראש האגף לחקירות ולמודיעין, הועבר המשך ביצועה ללהב 433 יאח"ה. במהלכה, נגבו עדויות מעורבים שונים וכן נחקר ח"כ חזן באזהרה בלהב 433 יאח"ה בגין החשדות המיוחסים לו.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אתם לא יותר טובים ממנו!
19:39 02.09.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר