חדשות

מילביצקי נגד בן גביר: "מהלך שאי אפשר להפריז בחומרתו"

חבר הכנסת חנוך מילביצקי תוקף את זימונו של הרב יוסף זיני אביו של ראש השב"כ הנכנס דוד זיני, "מהלך שאי אפשר להפריז בחומרתו"

ח"כ חנוך מילביצקי
ח"כ חנוך מילביצקי | צילום: יונתן זינדל/ פלאש 90

חבר הכנסת חנוך מילביצקי תוקף את זימונו של הרב יוסף זיני של ראש השב"כ הנכנס דוד זיני, ומאשים את בן גביר: "הזמנת אביו של ראש השב״כ המיועד לחקירה הוא מהלך שאי אפשר להפריז בחומרתו. השתיקה וחוסר המעש של שר הבט״ל במקרה הזה לא מובנת לי".

כזכור ביום חמישי ועדת גרוניס אישרה אמש באופן סופי את מינויו של האלוף במיל' דוד זיני לראש השב"כ. אלא שדקות ספורות לאחר מכן אירע אירוע חמור, כששוטרים הגיעו לבית אביו של דוד זיני, הרב יוסף זיני בן ה-77, באשדוד וזימנו אותו לחקירה על דברים שאמר בעבר. על פי הדיווח של עיתונאי i24NEWS, אבישי גרינצייג, הרב זיני סירב להתלוות לשוטר.

הסיבה לאירוע היא הקלטות שפורסמו בשבוע שעבר בחדשות 13, בהן נשמע הרב זיני מתבטא נגד בג"ץ וראשי אכיפת החוק. בין היתר הוא אמר שצריך לפוצץ את בג"ץ וכדומה. גרינצייג ציין כי החוקרים אף נקבו בתאריך לזימון, אלא שאז התברר שנדרש אישור של ראש אח"מ או סגנו, שלא היה קיים. בעקבות זאת ביטלו את הזימון.

ממשטרת ישראל נמסר: "בעקבות תלונה שהוגשה בגין חשד לאיומים בסרטון של הרב יוסף זיני, המשטרה פתחה בבדיקה. שוטר אכן הגיע לביתו על מנת לזמן אותו לחקירה שמועדה יקבע בהמשך ובהתאם לקבלת האישורים הנדרשים".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

17
15
בן גביר שמינה את המפכ"ל - למה בן גביר הד
28.09.25

בן גביר שמינה את המפכ"ל - למה בן גביר הדמגוג שותק??? בן גביר שניסה להפיל את הממשלה ללא סוף ונטש את הממשלה והקואליציה בעיצומה של המלחמה!!

1
ניסים
28.09.25

אם הטענה להסתה לא נכונה . החקירה תתסתיים בכלום, אבל מדוע לרב זיני צריכה להיות חסינות . אם אני אומר מה שהוא אמר . לא רק יזמנו אותי לחקירה אלא יעצרו אותי עד תום ההליכים . צדק לכל .

14
אזרח
28.09.25

כתבה ממש סכסכנית, מה הקשר לבן גביר, כל אזרח כבר מבין שמי שמארגן את ההתנכלויות הללו זה הפרקליטות והיועמשית ומי שנלחם למנוע את זה זה בן גביר. הרי לפי הכתבה שוטר הגיע לבית בלי אישור של דרגים בכירים במשטרה שנדרשים. מקווה שעכשיו השב״כ התהפך על הפרקליטות ויתחיל לעצור את כל אלו שנצלו סמכות כדי להתעלל בימנים

13
מילביצקי מקשקש
28.09.25

אם בן גביר יתערב,זה רק יהיה יותר גרוע. בן גביר מסוכסך עם המפכ''ל שנכנע ללחצי השמאל. מה אתה רוצה שהוא יעשה? המפכ''ל מקבל הוראות מהשמאל...