חדשות

מחילים ריבונות: בית נוסף נגאל היום בחברון

בפעם השניה החודש נגאל היום בית נוסף בעיר האבות חברון. לבית, שנרכש בכסף מלא, ניתן השם "מעלה דורון" על שם עו"ד דורון ניר צבי ז"ל

מחילים ריבונות: בית נוסף נגאל היום בחברון
צילום: בית מעלה דורון בחברון. (צילום: עמותת הרחיבי מקום אהלך)

מחילים ריבונות בשטח: היום אחר הצהריים השלימה עמותת ״הרחיבי מקום אהלך״ את גאולתו של בית נוסף בחברון ויישבה אותו.

לבית ניתן השם מעלה דורון, על שמו של עו”ד דורון ניר צבי ז”ל – עורך הדין האגדי של עמותת הרחיבי אוהב ארץ ישראל ולוחם מסור שנפטר ממחלה קשה לפני מספר חודשים. דורון הוביל במשך שנים את גאולת הבתים מול המערכות המשפטיות והמדיניות באומץ ובנחישות, ובכך הרים את קרן ישראל והרחיב את גבולה של עיר האבות.

שר הביטחון בביקור במערת המכפלה: "בעד החלת ריבונות"

עם כניסתן של משפחות יהודיות למבנה החדש, מצטרף בית מעלה דורון לשורת בתים שנגאלו בשנים האחרונות על ידי העמותה, בהם: בית השלום, בית המכפלה, בית רחל, בית לאה, בית התקומה, בית החירות ובית גאון יהודה.

גאולת בית מעלה דורון בחברון. (עמותת הרחיבי מקום אוהלך)

הבתים נרכשו כדין ובכסף מלא, בדרכו של אברהם אבינו, ומהווים נדבך משמעותי בחיזוק הרצף והנוכחות היהודית סביב מערת המכפלה ובלב חברון.

העמותה מסרה כי: “בסיומה של שנה ובפתחה של שנה חדשה אנו מברכים על חיזוק אחיזתנו בארץ ישראל הקדושה ועל שובם של הבנים אל עיר האבות.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3 תגובות
3
ט.ט
22.09.25

ברוך השם . חדשה טובה ומרנינה . בהצלחה וכן ירבו היהודים בכל ארץ ישראל ובעיר האבות . יישר כח ושנה טובה ומבורכת אמן .

הצטרפו אלינו