חדשות בעולם

סערה בפרלמנט האירופאי: דקת דומייה לזכר צ'ארלי קירק נחסמה

סערה בפרלמנט האירופי: חברי פרלמנט ניסו לקיים דקת דומייה לזכרו של צ’ארלי קירק אך נחסמו. השמרנים זועמים, בעוד מתנגדיו טוענים כי אינו ראוי להנצחה.

סערה בפרלמנט האירופאי: דקת דומייה לזכר צ'ארלי קירק נחסמה
צילום: צ'רלי קירק (שאטרסטוק)

דקות דרמטיות נרשמו היום (חמישי) בפרלמנט האירופי, כאשר קבוצת חברי פרלמנט ביקשה לקיים דקת דומייה לזכרו של הפעיל השמרני האמריקני, צ’ארלי קירק – אך הבקשה נחסמה על ידי הנהגת המליאה.

הניסיון להקדיש רגע לזכרו של קירק עורר סערה בין חברי פרלמנט שמרנים וליברלים. חבר הפרלמנט השבדי, צ’ארלי ויימרס, כתב בתגובה: “נוח על משכבך בשלום צ'ארלי. לצערי, יושבת הראש מהשמאל לא אפשרה לנו לכבד את זכרו.”

רוקדים על הדם: כך הגיבה התקשורת בארה"ב לרצח קירק

ההחלטה של הנהגת הפרלמנט, בהובלת התנגדות מפלגות השמאל לרעיון של דקת דומייה, גרמה לסערה משמעותית. עשרות חברי פרלמנט ממפלגות הימין עזבו את המקום בהפגנה על ההחלטה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

3
3
שושנה תייר ויגודני
11.09.25

שמאל עלוב, מוטה, אנרכיסטי גם באירופה וגם בישראל. אלאק פרוגרסיבי. שום פרוגרס ושום נעליים. קיצוניים, אלימים ומסוכנים.

2
יעינהמ
11.09.25

גם מרטין לותר קינג לא ראוי להנצחה , אבל היה סמל , הפרוגרסיבים מקדשים את השחורים אבל מבטלים את הלבנים , פרוגרסיביים הם מגה גזעניים , לא עפ״י נפש ולא דמוקרטיים

1
הילה
11.09.25

השמאל הרדיקלי הוא עבודת השטן