חדשות

בעקבות הפיגוע: רה"מ מקיים הערכת מצב עם ראשי מערכת הביטחון

ראש הממשלה בנימין נתניהו הודיע כי הוא מקיים כעת הערכת מצב עם ראשי מערכת הביטחון בעקבות הפיגוע הרצחני בירושלים

נתניהו |
נתניהו | | צילום: (צילום: שלו שלום/פול)

ראש הממשלה בנימין נתניהו הודיע כי הוא מקיים כעת הערכת מצב עם ראשי מערכת הביטחון בעקבות הפיגוע הרצחני הבוקר (שני) בירושלים.

חבר הכנסת יו"ר ועדת המשנה של ועדת החוץ והביטחון, צבי סוכות הגיב היום לפיגוע הרצחני בשכונת רמות בירושלים בו נרצחו ארבעה ונפצעו 11 נוספים: "נ ק מ ה!".

חבר הכנסת בתגובה לפיגוע: "נ ק מ ה!"

גם יו"ר האופוזציה יאיר לפיד הגיב כשכתב: "פיגוע נורא הבוקר בירושלים שבו נרצחו ארבעה ישראלים חפים מפשע. אני מחזק את כוחות הביטחון במאמציהם לסיכול הטרור. שולח תנחומים עמוקים למשפחות הנרצחים והחלמה מהירה לפצועים".

יו״ר סיעת יש עתיד ומרכזת האופוזיציה, ח״כ מירב בן ארי: "פיגוע רצחני בירושלים, טיל חותי על נתב"ג, שוטר נרצח בעת מילוי תפקידו, רקטות בדרום. ‏זו הממשלה הכושלת ביותר בבטחון אישי. ‏רק נרצחים, הרוגים ופצועים. ‏אפס מדיניות, אפס הנהגה, קמפיין שלם עשו על בטחון, "בעל הבית" וכל השקרים שלהם. ‏זו התוצאה שחדלי אישים עוסקים בבטחון המדינה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

1
1
רוימי רפאל
08.09.25

בן ארי זה הזמן ללכלך על המימשלא ביקום להיתאחד כעם אחד בדעה זו בושה בושה לך בן ארי