חדשות

יעקב ברדוגו מתפוצץ: "אם לא מתאים לך, לך הביתה"

העיתונאי יעקב ברדוגו יוצא במתקפה חריפה על הרמטכ"ל, ומאשים את סביבתו בהדלפות מכוונות נגד השרים סטרוק וסמוטריץ', תוך שהוא קורא לרמטכ"ל "ללכת הביתה" אם אינו מרוצה

יעקב ברדוגו |
יעקב ברדוגו | | צילום: יעקב ברדוגו (צילום: יונתן זינדל/פלאש 90)

הפרשן הפוליטי של ערוץ 14, יעקב ברדוגו, מתח היום (שני) ביקורת חריפה על הרמטכ"ל, בעקבות הדלפות מישיבת הקבינט המדיני-ביטחוני. "התדרוכים שיוצאים מהבוקר מסביבת הרמטכ"ל מדאיגים מאוד", אמר ברדוגו.

ברדוגו טען כי "ההדלפות מהקבינט הן נגד סטרוק וסמוטריץ' שהם הדמון של המחאה ושל ערוץ 12". עוד התייחס לציטוטים שלכאורה נאמרו על ידי הרמטכ"ל, ופנה אליו ישירות: "כשהוא אומר 'אם יש לכם בעיה תחליפו אותי', אני רוצה לומר לו באותה מידה: אם לא מתאים לך, תלך הביתה!".

לדברי ברדוגו, תזמון ההדלפות אינו מקרי ונועד להסיט את תשומת הלב הציבורית. "לא סתם הפרסום הדרמטי על כשלון 'מבצע מרכבות' גדעון ירד הבוקר מהכותרות", אמר.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

5
4
מיקי
01.09.25

לצבא נמחקו מהמילון המילים הכרעה וניצחון ונשארו חתרני הדיפ-סטייטמשל קפלן לקידום נצחון החמאס ותבוסת ישראל. הם גוררים רגליים כדי שטראמפ יתעצבן, תגמר הפגרה והקואליציה תתקטט, כוח עליון שיציל אותם מעצמם.

3
שפוי אחד
01.09.25

לא הוא זה שצריך ללכת הביתה יעקב.

1
חנמאל
02.09.25

עם ישראל הפרימיטיבי צריך רמטכ"ל משיחי-אוכל מוות.

2
החזירים נעלבו ... כי אמרו שברדוגו הוא חז
01.09.25

מר ברדוגו השמן והחזירי מוזמן להסתער על עזה ביחד עם בניו , הוא יכול לצרף את סטרוק וילדיה , והם יוכלו לעשות תחרות מי יהיה בשר תותחים יותר מוצלח ... מתי ברדוגו היה בפעם האחרונה בשרות מילואים בשדה קרב , עם מטענים , צלפים , RPG , ושאר ההפתעות שבדרך ... הוא מוזמן להזמין גם את יאיר נתניהו ואבנר נתניהו מהדירות שאבא עזר להם לרכוש בבריטניה וארה"ב ... ולכם המטומטמים שמצביעים לשקרן בן שקרן , יש לי קושיה , מה לדעתכם חושב ראש ממשלה שרוכש לילדיו דירות בחו"ל על העתיד של המדינה ?

1
מגיב
02.09.25

להפסיק להתברבר צריך כבר להבין דסמיר מייצג אינטרסים אחרים וכוונתו להשאיר טת חמאס חי ופועל. להחליף את זמיר עוד היום. זה דהרצוג תומך בו זו הצדקה נוספת להחלפתו המיידית.