חדשות

נתניהו במתקפה על התקשורת: "אין גבול, זה לא ילך לכם"

נתניהו תקף את התקשורת באירוע הוקרה לחבל בנימין: "אין גבול לציניות – זה לא ילך לכם". הוא הדגיש את מחויבותו להבטיח ביטחון, לשחרר חטופים ולהכריע את החמאס.

נתניהו | ((צילום: שלו שלום/פול))

ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיע אתמול לאירוע הוקרה מיוחד לתושבי חבל בנימין, שהוקדש להכרה בשירותם ובהתמודדותם היומיומית עם איומי טרור. באירוע, שבו השתתפו חברי ממשלה רבים, נשא נתניהו דברים רגישים על הקרבתם של משפחות התושבים ונשותיהם, לצד חברי המילואים שנשלחו לעזה.

WhatsApp Video 2025 08 26 At 22.28.29
WhatsApp Video 2025 08 26 At 22.28.29| צילום: דבריי ראש הממשלה, צילום: לשכת רה"מ לע"מ.

בסרטון שפרסם ראש הממשלה מהמקום, תקף בחריפות את התקשורת. בה היו פרסומים ריבם במהלך הערב כי חברי הקבינט קיצרו את הישיבה למען "ארוחה במסעדה". ראש הממשלה יצא בתוקף כנגד הדברים והאשים: "אין גבול לציניות".

במהלך נאומו, תקף נתניהו את הדיווחים בתקשורת, שהציגו את האירוע כאירוע "נהנתני": "מה דווח? חברי הקבינט, מן הסתם ראש הממשלה, נמצאים באירוע נהנתני. חבר'ה, זה לא ילך לכם", אמר. הוא הבהיר כי הביקורת לא תעכב את ממשלתו במאמציה: להבטיח את ביטחון ישראל, להכריע את החמאס, לשחרר את החטופים ולחזק את התושבים.

נתניהו חשף בקבינט: "אין עסקה על השולחן"

נתניהו תיאר את הקרבות היומיומיים של התושבים והמחירים הכבדים שהם משלמים: "הם עומדים יום יום מול מתקפות טרור, שולחים את בניהם למלחמה, ומשפחות שכולות הקריבו את בניהם". הוא סיכם כי למרות הביקורת והציניות, הממשלה תמשיך לפעול באמונה ונחישות להשגת יעדיה הביטחוניים ולהגנה על האזרחים.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

22
בנימין השמוק
26.08.25

נמאס מהתעמולה הביביסטית: איראן, חמאס, חיסלנו, הרגנו. ברור שבני נתניהו השמוק לא מסוגל לנצח את החמאס ולהחזיר את החטופים. לכן צריך להחליף את נתניהו חדל האישים ולהגלות אותו להאג

הצטרפו אלינו