השדר הבכיר של תחנת הרדיו החרדי רדיו 'קול חי' התחצף היום בשידור חי לרב דוד סתיו וזכה לטריקת טלפון בפנים.

מימרן ששידר את "המהדורה המרכזית" העלה לשידור את הרב סתיו כדי לשמוע ממנו על הקמת בתי הדין החדשים לגיור שיפעלו בניתוק מהרבנות הראשית לישראל וממערך הגיור. בפתח השיחה דיבר איתו בנימוס וכינה אותו הרב, אולם לאחר ששאל על המהלך התחיל מימרן להתחצף וכינה את תשובתו של הרב סתיו דמגוגיה.

בתגובה, אמר לו הרב סתיו כי הוא לא יאמר לרב בישראל כי דבריו הם דמגוגיה. אז העלה מימרן את חוצפתו לשיא ואמר לרב סתיו: "אתה לא רב בישראל!" הרב סתיו התפלא: "אני לא רב בישראל?! אהה, אתה רב! וטרק למימרן את הטלפונים בפנים. ברקע נשמע מימרן נבוך.

האזינו לקטע מתוך המהדורה המרכזית ברדיו קול חי

[[[http://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2015/08/מימרן.mp3]]]

פנינו לרדיו קול חי כדי לשמוע התנצלות על דברי הבלע של מימרן, אך הוא סרב להתנצל: "מי שהעניק לדוד סתיו את התואר ״רב״ היא הרבנות הראשית. היום דוד סתיו ורבנים נוספים קבעו שהרבנות היא לא הקובעת היחידה וכי אפשר לחלוק עליה ולהסתמך על פוסקים אחרים. נהגתי כמהו, וביטלתי את קביעת הרבנות הראשית שהגדירה אותו כ״רב״ והסתמכתי על פוסק אחר בשם מרן הרב עובדיה יוסף שהגדיר את דוד סתיו כאדם שמסוכן ליהדות."

בעבר חשפנו בסרוגים כי שדר ברדיו קול ברמה הרב אברהם תמיר, השמיץ את רבני הציונות הדתית אברהם תמיר, השמיץ את רבני הציונות הדתי ופוטר מהתחנה. את הרב צבי יהודה כינו בשם "הפוליטיקאי קוק". ורבני צהר: "רבנים פרחחים שמחפשים לקעקע את עולם התורה היהודי". על הרב דוד סתיו אמר אז תמיר "באמצעי התקשורת עלה רבאיי רפורמי מארגון הרבנים הרפורמים שנקרא צהר, והוא האשים את הציבור החרדי, לא פחות ולא יותר, כגורמים לחילול השם". בהמשך הגדיר תמיר את הרב סתיו "כאפיקורס… ספק אפיקורס ספק שוטה, מה שיותר מסתבר שניהם יחד".

כאמור בעקבות החשיפה פוטר השדר ותוכניתו הופסקה.