ללשכת הראשון לציון הרב יצחק יוסף, הרב הראשי לשעבר, הגיע היום מכתב ובו שאלה הלכתית חריגה. השואל ניסה לברר האם חל על היועצת המשפטית לממשלה דין רודף ולמעשה מותר לרצוח אותה. על פי המכתב השואל הציע אף את המקום והזמן לביצוע המעשה.

עם קבלת הפניה ללשכת הרב, פנו מלשכת הרב למנכ"ל משרד הדתות יהודה אבידן, וזה פנה בבהילות למפכ"ל המשטרה על מנת לנסות ולטפל באיום. כך פרסם עמית סגל.
הרב יצחק יוסף נגד הרב החרדי: "אסור לשמוע בקולו"
במכתבו כתב אבידן למפכ"ל: "הריני להביא לידיעתך כי לפני כשעה קלה התקבלה אצלי פנייה דחופה ובהולה מלשכתו של מרן הראשון לציון הרב יצחק יוסף שליט"א.
בפניה זו התריעה לשכתו של הרב על איום שנראה ממשי ועשוי לסכן מיידי את חיי היועצת המשפטית לממשלה, עו"ד גלי בהרב מיארה.
עם קבלת הצהרת הכוונות של אותו אדם, הורה כב' הראשון לציון להעביר באמצעותי באופן בול את המידע אליכם לטיפולכם הדחוף
בהנחיית שר המשפטים וממלא מקום השר לשירותי דת, ח"כ יריב לוין, התבקשתי לפעול באופן מיידי מול גורמי אכיפת החוק הרלוונטיים לטיפול בנושא זה", לשון המכתב.
המשטרה: נפתחה חקירה מיידית
לאור האמור, מהמשטרה נמסר כי לאחר פניית המשרד לשירותי דת, פתחה משטרת מחוז ירושלים בחקירה בעקבות מכתב שנמצא סמוך לבית מגורים בעיר, ובו נכתב איום מפורש לפגיעה באשת ציבור.
עם קבלת הדיווח כאמור, המשטרה פתחה בחקירה מיידית שמטרתה לאתר את החשוד אשר השאיר מכתב זה.
במשטרה רואים בחומרה כל ניסיון לאיים או לפגוע באנשי ציבור באשר הם. נמשיך לפעול בנחישות למיצוי הדין עם כל מי שיבחר להשתמש באיומים או באלימות כלפי נבחרי ציבור או כלפי כל אדם באשר הוא.






תגובות
תמיד האלימות מצד אחד
צודק, הצד השמאלני תמיד אלים
תזכורת קטנה לכל אוכלי הלוקשים של נתניהו, ציטוט דברי נתניהו לאולמרט ... אחרי מלחמה שנמשכה 3 שבועות , עם 170 חללים , ועלות של 10 מיליארד ... "ראש הממשלה, אתה היית צריך לבדוק את מוכנות הצבא, הפעלת הצבא, הגנת העורף. גלגול כזה של אחריות לא ראיתי מימיי. כשהכישלון כל כך רחב, הצעד המתבקש הוא החלפת ראש הממשלה שכשל"
מגלגלי העיניים למרומים, הטובלים,בדם, ורוחצים בניקיון כפיהם , הנבלים ברשות התורה , העשבים השוטים , הזיבורית בשולי הערוגה , חברי "העליונות היהודית הצעירה" , המורמים מעם , שחושבים שהם נציגי האל ... אתם , ולא הסודנים , ולא האריתראיים... אתם הסרטן מרובה הגרורות , שאוכל את גופת המדינה ...