המשטרה ממשיכה בגל מעצרים כלפי קוראי 'מוחמד חזיר'.

אחרי שביום שישי נעצרה אביה מוריס תושבת יו"ש שנראתה בסרטון קוראת קריאת נאצה כלפי מוסלמים שתקפו אותה, כעת נעצר צעיר יהודי שגם הוא נראה בסרטון אומר את אותן המילים. הסרטון שודר בערוץ 10 ובעקבותיו פעלה המשטרה.

מדוברות מחוז ש"י של המשטרה נמסר: "בעקבות סרטון שהגיע למשטרה ואף הוצג אמש בכלי התקשורת, בו נראה צעיר יהודי קורא קריאות ׳מוחמד חזיר׳ בעיר העתיקה, עצרו הבוקר שוטרי מרחב דוד את הצעיר עם הגיעו לכותל המערבי והוא מועבר כעת לחקירה במרחב דוד.

משטרת ירושלים מדגישה ומבהירה כי תגלה אפס סבלנות כלפי כל נסיון להפר את שלום הציבור ותפעל בנחישות למצות את מלוא הדין עם כל מי שינסה לעשות כן, מכל צד שהוא וללא משוא פנים."

מוריס שוחררה מיד לאחר מעצרה, לאחר שעורך דינה הציג לשוטרים את ההתקפה של המוסלמים נגדה. הצעיר עדיין עצור.