בעקבות הסערה הציבורית סביב הצגת "הזמן המקביל" בפני תלמידי בתי ספר, דורש שר החינוך, נפתלי בנט, לכנס דיון דחוף בוועדת הרפרטואר של סל התרבות, על מנת לשקול מחדש את הימצאותה של ההצגה בסל התרבות הארצי.

השר בנט: "הנחיתי את מנכ"לית המשרד לכנס את הועדה ולקיים דיון מחודש בהצגתה של "הזמן המקביל" לאור העובדה כי בעת שאושרה – לא הובהר לאנשי המקצוע כי מדובר בסיפור אוטוביוגרפי של מחבל, רוצח, המרצה מאסר על חלקו בעינוי וברצח של משה תמם הי"ד. אני מאמין במקצועיות הוועדה ובחופש הביטוי, אבל יש דברים שאסור לנו לקבל"

ההצגה נכתבה על ידי וליד דקה, אסיר בטחוני המרצה את עונשו על חלקו בחטיפה, עינוי ורצח של משה תמם בשנת 1984. ההצגה אושרה על ידי וועדת הרפרטואר בחודש אפריל 2014 ומאז כניסתה לסל התרבות הארצי, צפו בה למעלה מ-900 תלמידי י"א וי"ב. יצוין, כי בעת שאישרה הועדה את ההצגה, לא הובא לידיעתה כי מדובר במקרה המבוסס על סיפור אמיתי, וכי הצגתה מהווה פגיעה ברגשות המשפחה השכולה של תמם הי"ד.