חדשות טלוויזיה

בשידור: נתניהו התפוצץ על אלמוג בוקר. צפו

נתניהו תקף את עיתונאי חדשות 12, אלמוג בוקר, על שאלתו במסיבת העיתונאים וטען כי דבריו היו נאום תעמולה: "אל תתווכח איתי". לאחר מכן הוא ענה באופן ענייני

בשידור: נתניהו התפוצץ על אלמוג בוקר. צפו
X2Twitter.com_HbcBZe1T8cl09PGv_720p
X2Twitter.com_HbcBZe1T8cl09PGv_720p

במסיבת עיתונאים שנערכה הערב, שאל העיתונאי אלמוג בוקר מחדשות 12 את ראש הממשלה בנימין נתניהו שאלה באורך של דקה, בנושא דברי שר הפנים אריה דרעי ומעורבותו בחוק הגיוס.

נתניהו הגיב תחילה בהתקפה, ואמר: "לא שאלת שאלה, זה היה נאום תעמולה". בוקר ניסה להגיב, ונתניהו השיב לו: "אל תתווכח איתי".

לאחר מכן ענה נתניהו לגופה של שאלה ואמר: "אנחנו עובדים על גיוס. אני מעריך מאוד את המילואימניקים, בזכותם הבאנו הישגים. אנחנו חייבים להשלים את המערכה. כיבוש רפיח הביא לנו שורה של הישגים במערכה".

ראש הממשלה נתניהו הדגיש את החשיבות של ההתקדמות הצבאית ואת תרומתם של המילואימניקים, לצד המשך הטיפול בנושא חוק הגיוס.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

33
20
שירי מנתניה
11.08.25

ביבי צודק, זה באמת תעמולה ולא שאילת שאלה... אך עדיין מצופה מרה"מ להתייחס ולהתמודד עם הטחת הביקורת עליו. אלמוג, כל הכבוד על הצגת תחושות הציבור ןהעובדות המדויקות.

19
אבי
11.08.25

נתניהו צודק שכן כל כתבי או יותא נכןן בוגדי אל ג'זירה 13 ו 12 באים רק לשאת נאומי תעמולה ולסלף סבריו.ארורים יהיו לעד.

1
א
11.08.25

את כולם ביבי מסמן כבוגדים. חוץ מאנשי לשכתו שמקבלים משכורת מקטאר. הם ציונים גאים.

2
קצין במיל.
11.08.25

אבי אתה לא חייב להציג את החוסר שלך בתאי מוח לעולם כולו. הבוגד הוא זה שסיפק מיליארדים לחמאס והוסיף מיליוני טונות ברזל ובטון. הבוגד גם קיבל 50 מיליון דולר במזומן מהארמון הקטארי. הבוגד הוא זה שדולח את טובי בנינו למות בחינם בעסה למען כסאו הפוליטי.

18
ביבי שקרן בפועל לא סופר את החיילים מפקיר
11.08.25

כל פעולתו רק למשוך זמן אינטרס אישי פוליטי של הבוגד שמביא הרוגים רבים והפסד מדיני בינ''ל מתגלגל ומחריף מול חמאס.

1
רק ביבי
11.08.25

תתבייש בכלל להגיד שחיילים שפגו את דמם לשווא. אתה ובני משפחתך האשכנזים לא במקלט עכשיו בזכות חיילים קטועי גפיים.