מבזקים
סרוגים

צבי יחזקאלי: "כך נראית תחילתה של כניעה"

צבי יחזקאלי מתייחס לדיווח על ההסכמה של חיזבאללה למסור את טילי ארוכי הטווח שלו, ואומר כי כך נראית תחילתה של כניעה

י"ג אב התשפ"ה
צבי יחזקאלי: "כך נראית תחילתה של כניעה"
צבי יחזקאלי: "כך נראית תחילתה של כניעה" צילום: (צילום: יונתן זינדל / פלאש90)

הפרשן הבכיר לענייני ערבים צבי יחזקאלי, מתייחס לדיווח לפיו ארגון הטרור חיזבאללה הביע נכונות למסור את הטילים ארוכי הטווח שברשותו, ואומר כי מדובר בכניעה מוחלטת של ארגון הטרור השיעי.

"כך נראית תחילתה של כניעה", כתב יחזקאלי. לדבריו: "אחרי הנשק הכבד והטילים, חיזבאללה רוצה את הנשק הקל ברשותו. מי שאין לו נשק מזמין את הטבח הבא. לכן חיזבאללה לא ימהר למסור את הנשק הקל ויחפש עסקת ביניים כמו ההצעה הזו".

צבי יחזקאלי מגיב לסערה: "הוא גיבור ישראל"
צבי יחזקאלי מגיב לסערה: צילום: צבי יחזקאלי מגיב לסערה:

כאמור, העיתון הסעודי "א-שרק אל-אווסט" מפרסם היום כי חיזבאללה הביע נכונות לוותר על טיליו ארוכי הטווח. לפי מקורות לבנוניים שצוטטו בעיתון, הארגון הציע למסור את הטילים בתמורה להפסקת התקיפות הישראליות ולאפשר ללבנון לשקם את אזורי הדרום.

חיזבאללה כניעה צבי יחזקאלי