שר הביטחון ישראל כ"ץ ביקר היום (ראשון) בבסיס חיל האוויר רמון, יחד עם ראש הממשלה בנימין נתניהו ומפקד חיל האוויר תומר בר. במהלך דבריו כ"ץ שלח מסר מאיים נוסף למנהיג העליון של איראן, עלי חמינאי – כשהפעם אמר כי ישראל תפגע בו אישית.

"באתי לכאן היום כדי להגיד לכם תודה על העבודה המדהימה שעשיתם במבצע 'עם כלביא' כאשר פתחתם את השמיים לטהרן והיכיתם שוב ושוב בראש התמנון האיראני והסרתם איומי השמדה מעל מדינת ישראל" אמר כ"ץ. "אני רוצה להעביר מפה מסר ברור לדיקטטור חמינאי: אם תוסיף לאיים על ישראל, ידנו הארוכה תגיע שוב לטהרן ובעוצמות גדולות עוד יותר – והפעם גם אליך אישית. אל תאיים פן תפגע".

זו לא הפעם הראשונה שבה כ"ץ מאיים על חמינאי ומשטר האייתוללות מאז סיום המלחמה באיראן בחודש שעבר. לפני שבועיים השר נשא דברים בטקס סיום קורס טיס, שם אמר כי הטקס "הוא מסר ישיר לדיקטטור חמינאי ולחבורת האייתוללות באיראן: זרועה הארוכה של ישראל תשיג אתכם בטהרן, בתבריז, באספהאן ובכל מקום שממנו תנסו לאיים ולפגוע בישראל. אין מקום שבו תוכלו להסתתר. אם נצטרך לחזור – נחזור ובעוצמה גדולה עוד יותר".