בן שרף קבע פתח הלילה (בין שלישי לרביעי) לראשונה בחמישיה, וקבע שיא אישי, במשחק השלישי של ברוקלין בליגת הקיץ בלאס וגאס, הקבוצה עם הפסד נוסף. דני וולף קיבל מנוחה.
שרף, שפתחה לראשונה בחמישייה, הצטיין עם שיא אישי של 11 נקודות (4 מ-13 מהשדה, 0 מ-1 משלוש, 3 מ-4 מהעונשין), 3 ריבאונדים, 3 אסיסטים, 2 חטיפות, חסימה ו-2 איבודים ב-30 דקות, עם מדד פלוס מינוס 3+ ב30 דקות.
שרף נתן פתיחה נהדרת, כשקלע 7 נקודות בדקות הראשונות, כולל שני לייאפים (אחד עם עבירה) ודאנק מרשים לאחר חטיפה, שהעניק לנטס יתרון 12:15 לאחר 7 דקות ו-10 שניות.
לאחר מכן, הוא לא קלע עד הדקה האחרונה, בה תרם 4 נקודות מכריעות: 2 מ-2 מהקו 56 שניות לסיום, שצמצמו ל-92:86, וסל מקרוב לאחר חדירה וסבסוב 11 שניות לסוף. לעומת משחקיו הקודמים (3 ו-7 נקודות), שרף הראה נוכחות משמעותית, אך לא הצליח למנוע את ההפסד.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים