חדשות

יונתן אוריך בתגובה ראשונה לסערה נגדו

לאחר שנחשפה טיוטת כתב האישום נגד יועצו הבכיר של ראש הממשלה בנימין נתניהו - יונתן אוריך, הוא מגיב לכך לראשונה

יונתן אוריך (צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90)
יונתן אוריך (צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90) | צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90

יועצו הבכיר של ראש הממשלה בנימין נתניהו, יונתן אוריך מגיב היום (שלישי) לראשונה לסערה סביבו לאחר שפרקליטות המדינה הודיעה לו כי היועצת המשפטית לממשלה ופרקליט המדינה שוקלים להעמידו לדין פלילי, בכפוף לשימוע, בפרשת "הבילד", בגין עבירות ביטחוניות של מסירת ידיעה סודית בכוונה לפגוע בבטחון המדינה, החזקת ידיעה סודית והשמדת ראיה.

בחשבון ה X (טוויטר לשעבר) העלה אוריך את השיר "הכל יהיה" של הפיל הכחול, שבו זורקים על גלעד הזמר חפצים, מיידים בו מכל הבא ליד – אבל הוא שורד הכל, ככל הנראה להשליך מכך על מצבו.

גיל דיקמן בן דודה של כרמל גץ שנרצחה בשבי חמאס, התייחס לכך וכתב: "לפני 4 דקות יונתן אוריך העלה את הסרטון הזה לטוויטר. זה הקליפ לשיר ״הכל יהיה״ של הפיל הכחול, שבו זורקים על גלעד הזמר חפצים, מיידים בו מכל הבא ליד – אבל הוא שורד הכל.

‏אבל יונתן,‏ אתה זה שזרק חרא עלינו. ‏זאת העבודה שלך. קיבלת על זה כסף. הפצת הסתה ושקרים ובלע. ‏אתה לא הקורבן כאן יונתן. ‏המשפחות של הנרצחים, האנשים שהרסת את החיים שלהם והפצת עליהם שקרים, החטופים שעדיין בשבי – אלה הקורבנות.

דוד פרוידיגר

‏החרא שפוגע בך? זאת הקארמה שמשיבה אליך כבומרנג את מה שאתה זרקת. ‏ועד שלא תבין את זה הרפש שאתה מטיל ימשיך לפגוע לך בפרצוף. ‏רק כשהלב שלך באמת יתעורר, אתה תצא מזה. אז באמת הכל יתחיל להיות בסדר".

בתגובה כתב אוריך: "גיל דיקמן לא אוהב אותי. ‏נאלץ לחיות לצד זה". עוד כתב אוריך: "היתרון הענק ברשת x: רבבות שמאלנים מביאים אותך לתפוצה של מאות אלפים בלי לשלם שקל. ‏תמשיכו חברים!".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

10
9
פיני נוי
15.07.25

יונתן אל תשבר העם יודע מי אתה .גם עם ניסת לעשות כסף אני משוכנע בהיתר כמו עשרות ומאות סוחרים עם קטאר.ולגבי ידיעה סודית זה חאטה כל יום מתפרסמות ידיעות שונות ומשנות שאם נבא לחקור יגמרו החוקרים.כבר היום בג"ץ ביקש מהפרקליטות למשוך כתב אישום.הכל לא מחזיק מים.