מבזקים
סרוגים

לפיד מאשים: הוא זה שמונע עסקה עם חמאס

ראש האופוזיציה יאיר לפיד תקף את ראש הממשלה בנימין נתניהו וטען: הוא מערים קשיים לעסקה. "עכשיו פתאום ציר מורג הוא סלע קיומנו החדש?" תהה

י"ג תמוז התשפ"ה
לפיד מאשים: הוא זה שמונע עסקה עם חמאס

ראש האופוזיציה יאיר לפיד התראיין היום (רביעי) בכאן רשת ב' והתייחס למגעים לעסקת חטופים. בדבריו הוא האשים את ראש הממשלה: "נתניהו מערים קשיים להסכם. עכשיו פתאום ציר מורג הוא סלע קיומנו החדש? אנחנו קבענו שיהיה ציר אחד בין רפיח לחאן יונס, זו החלטה מבצעית במקום. אבל לחשוב שזה מה שיחרוץ גורלם של ילדים שקבורים מתחת לאדמה?"

עוד הוא פתח חזית מול בן גביר: "כשיהיו לי את האצבעות, ארצה להדיח את איתמר בן גביר. מי שמעודד אלימות באיזשהו אופן לא צריך להיות חבר כנסת. בן גביר מאיים על הבסיס הדמוקרטי של מדינת ישראל"

לסיום, הוא התייחס להצבעה בעד הדחת איימן עודה: "מי שמעודד אלימות ומשווה בין החיילים שלנו למחבלים לא צריך להיות בכנסת".

דיווח: ישראל שוקלת לצאת למתקפה עוצמתית באיראן
דיווח: ישראל שוקלת לצאת למתקפה עוצמתית באיראןצילום: דיווח: ישראל שוקלת לצאת למתקפה עוצמתית באיראן
איימן עודה איתמר בן גביר בנימין נתניהו יאיר לפיד עסקת חטופים