
הפרשן הבכיר לענייני המזרח התיכון של חדשות 12, אהוד יערי, סיפר כי לאחר פרוץ מלחמת 'חרבות ברזל' הוא התכתב עם מנהיג חמאס, יחיא סינוואר, שחוסל על ידי ישראל.
בראיון לפודקאסט של נדב פרי, סיפר יערי: "הוא ראה את עצמו כרב וכבקיא מאוד בענייני ישראל, עברית, קרא ספרים, קרא ציונות, קרא בן גוריון, קרא הרצל, מה שאתה רוצה. הוא הניח, לדעתי, שהוא מצליח לזהות את נקודות החולשה של ישראל".
בשלב הזה יעעי סיפר: "אני זוכר, שבמשך כמה חודשים מאז אחרי פרוץ המלחמה, הייתה לי התכתבות איתו דרך צד שלישי. זאת אומרת, היה אדם, הוא יזם. סינוואר יזם. הוא לא נתן לי סקופים או סיפר לי דברים שאני לא יודע, או מה זה, התכתבויות כאלה שלא מתמשכות יום אחרי יום, ככה מדי פעם".
"הגישה שלו הייתה; אין לנו מה להפסיד. זאת אומרת, זה היה ההסבר שהוא היה נותן לי בכתב. אין לנו מה להפסיד, ולכן זה מה שעשינו", סיפר יערי.
ממש לא מובן!!! דברים הכי פשוטים וברורים, אין סיבה שהטרור לא ירים ראש ויתפתח כי תמיד ישנו סיכוי שיצילו אותו ובמקרה הגרוע ברגע האחרון!!! ובמיוחד עם מוסר מעוות הרסני ועם קוד אתי מטומטם ותבוסתני . עיינו ערכים: הצלת כל המחבלים בלבנון הראשונה עח ידי הםגנות של השמאל המטורלל בגיבוי התשקורת. הצלת אשף כלכלית באוסלו. הבאת ויבוא של כ 50.000 מחבלים צמאי דם יהודים ללב הארץ. חימושם מכף רגל ועד ראש. אימונם ע"י האמריקאיםכולל צלפים . ישנם שעודדו את הטרור וממשיכין בכך! האשמת צהל והכםשתו באופן שיטתי הנותן דלק להצדקת רציחת יהודים ! והרשימה רץארוכה ארוכההשל משתפים בצורות שונות נסתרות ועקיפות!!!