חדשות

כח הפינוי הותקל: פרטים חדשים מנפילת לוחמי 'נצח יהודה'

אמש לוחמי גדוד 'נצח יהודה' חצו ציר בשכונת בית חאנון בצפון הרצועה, לפתע הופעלו שני מטענים על הכוח, גם כח הפינוי הותקל בירי. כל הפרטים

כח הפינוי הותקל: פרטים חדשים מנפילת לוחמי 'נצח יהודה'

נפילת 6 חיילי 'נצח יהודה': במסגרת מבצע של שתי חטיבות בבית חאנון שבצפון רצועת עזה (חטיבה צפונית ו-646), בסביבות השעה עשר בלילה אתמול (שני) חיילי גדוד נצח חצו ציר ולפתע הופעלו שני מטענים שהיו בסמוך אליו על הכח. כך מפרסם דורון קדוש מגל"צ.

בזמן פינוי הפצועים, בוצע ירי לעבר כוחות החילוץ, הכוח נפגע וזה הפך את פינוי הפצועים למורכב ומסובך. בסך הכל בתקרית כולה נפלו 5 חללים, רובם לוחמי גדוד נצח יהודה. 14 לוחמים נפצעו – 2 באורח קשה, 6 באורח בינוני ו-6 באורח קל. כלל הפצועים פונו לטיפול רפואי בבית חולים.

נזכיר כי זהו המארב השלישי שחמאס מבצע לכוחות צה"ל בשבוע האחרון, זה קרה גם בתקרית המטען על הפומ״ה שבה נפלו 7 לוחמי הנדסה בחאן יונס.

תגובות

14
11
העירני
08.07.25

הללו עם הכפכפים מתגלים כמיקצועיים מאד. נא לעדכן את המנהיג "העליון" שלנו.

10
מוטי
08.07.25

מתעסקים במיקרו של המיקרו. התפיסה מטומטמת. תעשו מצור כמו בתנך. למה צריך שחיילים ייהרגו בשביל "לטהר" את השטח. הגיע הזמן להגיד את האמת. אם ביבי והצבא לא יודעים לעשות את זה, תפסיקו את המלחמה ותקפלו את הזנב בין הרגליים. חבל על כל חייל. על כל משפחה. נמאס. נמאס. נמאס.

9
הרוגי מלכות נתניהו
08.07.25

חבל על הילדים הטובים שהולכים, בהמשכות מיותרת של הלוחמה ללא צורך. רק אינטרס אישי ופוליטי של ביבי והשרים המשתמטים

1
משיח
08.07.25

אתה מרחף