חדשות

רוטמן לאיש התקשורת: "בעיני האוייבים, ניר עוז התנחלות"

יו"ר וועדת חוקה הגיב לאיש התקשורת "לו ניר עוז הייתה התנחלות, אחרי טבח שהתרחש בה היה עומד רותם שטרקמן ושואל למה צריכים למות חיילים כדי להגן על המטורללים האלה"

שמחה רוטמן |
שמחה רוטמן | | צילום: (צילום: חיים גולדברג, פלאש 90)

יו"ר וועדת חוקה שמחה רוטמן הגיב הבוקר (ראשון) לאיש התקשורת רותם שטרקמן סגן עורכת TheMarker, שכתב שאם ניר עוז הייתה התנחלות היא הייתה משוקמת מזמן: "לו ניר עוז הייתה התנחלות, אחרי טבח שהתרחש בה היה עומד רותם שטרקמן ושואל למה צריכים למות חיילים כדי להגן על המטורללים האלה"

דבריו של רוטמן: "לו ניר עוז הייתה התנחלות, אחרי טבח שהתרחש בה היה עומד רותם שטרקמן ושואל למה צריכים למות חיילים כדי להגן על המטורללים האלה. לו ניר עוז הייתה התנחלות, בג"ץ היה מוציא צו למנוע את הריסת הבתים שמהם יורים על ציר הגישה אליה, ואם ובנותיה היו נרצחות מהבתים הללו.

עינב צנגאוקר בתגובה ראשונה לפגישה עם נתניהו

"לו ניר עוז הייתה התנחלות הייתה מתקבלת החלטת ממשלה שכדי להימנע מהצורך להגן עליה, צריך לפנות אותה, להוציא את הגופות מבית הקברות, להרוס את כל הבתים ולתת לרוצחים להקים על חורבותיה את מחנה האימונים ואת בסיסי הטילים שמהם יתקפו את מדינת ישראל. לו ניר עוז הייתה התנחלות, כאשר היו מפנים אותה, היו עומדים השכנים ומוחאים כפיים לחיילים המפנים, מבלי להבין שהמשמעות של הפינוי הזה היא שהם הבאים בתור".

"לו ניר עוז הייתה התנחלות, מי שהיה מוחה נגד הפינוי שלה היה נזרק לחקירת שב"כ כי הוא תכנן לחסום כבישים. לו ניר עוז הייתה התנחלות, היו עושים הכנה מנטלית לחיילי צה"ל כדי שהם יוכלו לעמוד מנגד אל מול זעקות השבר ואל מול צרחות הילדים שרואים איך גוררים את אבא ואמא שלהם מהבית".

רוטמן סיים: "והאמת היא, שבעיני האוייבים שלנו, ניר עוז היא התנחלות. וגם תל אביב. וגם ירושלים. וגם כל יהודי שגר בארץ ישראל הוא מתנחל. אבל בעיני הרוב המוחלט של עם ישראל, אין שום הבדל בינינו"

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

7
6
והסיעו את העזתים
06.07.25

הקבוצים שמחו שפינו את גוש קטיף כואב מאוד מה קרה בקבוצים. לא שכחנו איך הקבוצים שמחו בפינוי גוש קטיף והניפו שלטים "ושבו בנים לגבולם" לאכול את הלב למגורשים. לא שכחנו שהקבוצים הסיעו את העזתים לבתי חולים בארץ. אחת שגדלה בקבוץ אמרהבטלויזיה שחינכו אותם לשנוא את המתנחלים.

5
אפרת
06.07.25

זימבר אותו

1
לגמרי
06.07.25

האיש לא מכיר את המפה של א"י? אין על הדלוזיות של אנשי הימין. רוצים שההתנחלויות יהפכו למדינת ישראל, יאללה ספחו. מה לא? מפחדים. העכבר ששאג

4
רונן
06.07.25

בעיני המתנחלים תושבי ניר עוז הם האויב